<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 任亮憲:「我覺得有人整陷阱畀我踩!」
返回列表 回復 發帖
香港地有更多蠢人自比法官, 未審先判, 為咗擦共 產黨鞋, 甘願化身奴才寫手, 打擊異己;
2 x' W* t* o3 [) k& _亦有一些日日對住咸網打老飛嘅宅男, 將自己的自卑心態化成高道德標準, 妒嫉人地可以叫雞玩女, 自己就要靠五姑娘和廁紙自娛? ...
- g9 G/ p. f' O打狗棒 發表於 2010-12-28 01:35 PM
  {/ W5 G1 [  L
... 我想講 , 未審先判(無罪)的 , 是你們吧~~
5# 打狗棒  
: t2 f# M6 P: w5 k  \5,請你看回自己的2 , 叫人不要誹謗 , 請自己也不要 , 尤其那個是女生 ...
1 ?& o8 @6 z8 c! F; N6,我近來也有和一些支持社民建聯的朋友 , 他們竟都認上得屋企就可以強人 ,0 E  ]4 i" h$ A0 J
這實在太令我驚訝了 ... 女生們 , 交往社民聯人時請 ...5 b# m1 ]: @$ V$ ^3 U
迦樓羅女王 發表於 2010-12-28 01:35 PM
; h* H. B6 A) X  p" E6 p  K0 Z我如何誹謗那女生? 請道來!!!3 ~7 {: L' g& T6 K5 L
我冇話過上人屋企就可以強姦人, 如果法庭判馬草泥罪成, 我絕對鄙視呢個人。
8 ^+ D& ?/ A# c睇嚟你都係果d唔尊重法律兼未審先判嘅人, 你都係寫番你嘅「樂而不淫」嘅色文, 唔好五十步笑百步。
& q' B; I# Q, i- l... 我想講 , 未審先判(無罪)的 , 是你們吧~~1 k# e9 O- c' x$ o1 D0 l
迦樓羅女王 發表於 2010-12-28 01:36 PM
* \# z2 r$ o* ~/ I" p2 s
唔識法律精神就讀多d書, 在香港任何人未經法庭定罪者, 都屬無罪,
- }; Y( t) `" |4 {4 C有罪冇罪唔輪到我地話, 因為我地唔係法官!!!
, G; \% u: }/ ~# D# }. N$ y1 `, _4 S5 D我如何誹謗那女生? 請道來!!!
% _7 d% p* U9 f我冇話過上人屋企就可以強姦人, 如果法庭判馬草泥罪成, 我絕對鄙視呢個人。
$ x! B7 U1 A! m6 ?* ]) `' n9 p睇嚟你都係果d唔尊重法律兼未審先判嘅人, 你都係寫番你嘅「樂而不淫」嘅色文, 唔好五十步笑百步。 ...
; u# C' a( ~, E" I- ]  X9 I; c2 Q打狗棒 發表於 2010-12-28 01:45 PM
8 A/ m5 s& a+ h* Q: P
寫有咩問題??? 我想強姦人的 , 才可以叫有問題吧 ...
1 f5 T& U4 A" y9 i- w8 R寫有咩問題??? 我想強姦人的 , 才可以叫有問題吧 ...
8 E9 j; M+ z" O' F迦樓羅女王 發表於 2010-12-28 01:54 PM
& u8 I1 N  Y/ f. h冇話你有問題, 兩者分別:& T. d9 J! Q1 n& Y5 J9 a- w9 ~
寫------五十步
3 W% C5 s8 ?$ c! L. r1 S" J. M" A做------一百步
1 |2 F) @& k, _唔識法律精神就讀多d書, 在香港任何人未經法庭定罪者, 都屬無罪,
+ f9 H9 b' l& N0 n有罪冇罪唔輪到我地話, 因為我地唔係法官!!!% {5 L! e5 n1 \! H  b3 Z
打狗棒 發表於 2010-12-28 01:50 PM
: b1 ?' M- L# K1 \8 I... 你誤解了 , 所謂的無罪論 , 是指係判案前 , 不能以有罪人看之 ,
0 ]4 [/ m) [; r# x# \8 t- {而不是你們般斷言佢無做得羅~~
! G+ z/ h( v/ D1 d  E+ h8 n冇話你有問題, 兩者分別:8 T+ Z( N3 e$ I& Y
寫------五十步
3 J: H* |/ W( [, g# Y- s做------一百步, f& s; p+ @$ H; f
打狗棒 發表於 2010-12-28 01:57 PM
! C1 C1 ^$ J; Y, }0 X' h
咁 "告白" "惡人" 個作者咪 ...
# f; |5 S$ {# M; V
... 你誤解了 , 所謂的無罪論 , 是指係判案前 , 不能以有罪人看之 ,/ a1 u7 C2 ~. D# [( H& ?
而不是你們般斷言佢無做得羅~~0 X8 ]' B8 R  U& C6 e& S- u6 R
迦樓羅女王 發表於 2010-12-28 01:58 PM
/ i4 v3 {# @+ r7 q& q# F
邊個斷言佢冇做過? 你唔係話我呀?
香港地有更多蠢人自比法官, 未審先判, 為咗擦共 產黨鞋, 甘願化身奴才寫手, 打擊異己;
# y/ V+ M/ g) A2 }亦有一些日日對住咸網打老飛嘅宅男, 將自己的自卑心態化成高道德標準, 妒嫉人地可以叫雞玩女, 自己就要靠五姑娘和廁紙自娛? ...( k' T) {; v4 p$ `# G
打狗棒 發表於 2010-12-28 01:35 PM
) H7 l- f7 n9 p6 t0 h" w: y; A/ D/ F# h3 P/ L; w8 K
唔好話俾我知原來連共 產黨都怕左呢位任先生? ~ 要搵寫手做佢卦? ~ 真係大揭秘喎 ~ 哈哈..............
  Y6 m& [3 t! O1 ?
... 我想講 , 未審先判(無罪)的 , 是你們吧~~
$ @) v3 l- m1 q7 V5 _6 q迦樓羅女王 發表於 2010-12-28 01:36 PM
& X, R7 d- i1 T; q2 t% k' K
4 e, v! f, J2 p5 o  i) J要d傻仔去接受自己偶像做出一d天理不容既事 ~ 係好殘忍 ~ 傻仔唯一可以做 ~ 就係將一件天理不容既事 ~ 演說成偶像既風流韻事   
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 任亮憲:「我覺得有人整陷阱畀我踩!」

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。