<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 轉貼:日本得體抗災 中國網民讚歎
返回列表 回復 發帖
! a8 k/ z& o; s& o* V: i
' c# l! f' |: [: j. \2 S! s
既然係吹水版, 那我都離題吹下水吧4 Q, ^( Y! K! N" `. M
儘管我跟神棍伽俐略及hamsubboy在許多議題上意見不同, 5 u( Z8 M7 B# ^) b' u% Q: c5 t
但我都認為呢兩位是君子,
8 d! a" `! \9 z, v$ s0 W1 s9 jandyho 發表於 2011-3-15 11:04 AM
4 T) g$ o. B9 l, M1 @

" X7 i+ ]7 A( z+ g% n) i係咩?  乜你唔妥我架?   我都唔知添,  見到你講"吹下版吹下水就算Q數",  以為你真係咁瀟脫,  講到底,  原來又係學生哥心態....  
Andy哥, 我唔係躁, 而係如果唔還擊, 班契弟就會得寸進尺;4 K, v) E  ~: N- T( g) L5 Q: M* w
我從不首先挑起事端, 我只是發表個人意見, 但係有d人以為搞我就可以出位就錯撚晒!!!% U+ B# J1 ~# Z3 n
佢地義和團拳民, 有「無限復活功能」, 所以肆無忌憚可以挑釁我, 還擊係 ...
# P) J" E9 w: Z8 l( T6 Z打狗棒 發表於 2011-3-15 10:39 AM
* i( T  h) H/ T/ D8 C4 m8 s9 l5 G% N
玩到你咁燥,  除左笑都唔知應該講乜好....  
狗哥你可能貴人事忙,記性唔多好,$ ?- \. A6 p% {8 W5 W( g
開得最多post鬧人,單單打打,口口聲聲話人係義和團果個,正正係狗哥你呀   L  e' z) t; |
討論區,理應是其是,非其非,! J0 o# D; @! d7 S9 o
就係更因為係同路人,就更應坦誠相告,而不應盲目附和,
9 k) r  ]* v% p  B. qhamsubb ...
( t8 Z6 l* F) J. S8 E* B2 j7 binfjlam 發表於 2011-3-15 11:07 AM
不錯, 我是逢中必抽水, 那又如何? 請問我抽水的哪一項不是事實?
3 \5 @6 c6 T9 O& K; d: g甚麼「是其是,非其非」? 對唔住, 我暫時睇唔到中國有乜野係令我「是其是」!!!
$ Z2 z3 D( `6 _0 ]' }2 O* {' q8 L  Y一句到尾, 我歡迎你就我的發言討論, 但如果你硬要用上甚麼「on9」等詞彙? 我亦會以對等言論還你!!!
( I1 x7 T+ Y4 C% @) u  z1 B! l  T# U$ @. [7 k0 ~: e
玩到你咁燥,  除左笑都唔知應該講乜好....  
7 M5 W# k; ?! D" Y( ^K2K 發表於 2011-3-15 11:19 AM
唔知你老母俾阿差搞時, 你係咪笑得咁開心呢?
3 E- I; p) v5 v) f; e/ T' e; V返你印度食咖哩啦, 小學雞!!!
' O& x: T% |, b, U& w2 ]. x6 a0 }! x' _* s
唔知你老母俾阿差搞時, 你係咪笑得咁開心呢? 7 I. `4 v( c$ U6 N& z; z) k. d
返你印度食咖哩啦, 小學雞!!!
6 n9 Q8 T$ E9 C4 l" b5 R打狗棒 發表於 2011-3-15 11:30 AM
" Q1 N! Y2 N- {2 e: s6 Q+ K# z7 D- O
你問你老母都先會有答案架, 差仔   
不錯, 我是逢中必抽水, 那又如何? 請問我抽水的哪一項不是事實?
& l) x4 C2 Z- M" B) j, n甚麼「是其是,非其非」? 對唔住, 我暫時睇唔到中國有乜野係令我「是其是」!!!4 S5 I& n# _7 p2 D2 E# m
一句到尾, 我歡迎你就我的發言討論, 但如果你硬要用上甚麼「on9」等詞 ...4 z9 A6 L1 `# R  h) I8 y4 \
打狗棒 發表於 2011-3-15 11:27 AM
' f% Z6 n7 m9 ?" ?0 M/ r4 E; c, z1 T7 Z, e
人地咪就係就你既發言討論囉,  你鍾意來呢套,  大家咪陪你玩呢套囉,  明唔明呀?     
Andy哥, 我唔係躁, 而係如果唔還擊, 班契弟就會得寸進尺;
3 R" c& `: ]/ d# p& O我從不首先挑起事端, 我只是發表個人意見, 但係有d人以為搞我就可以出位就錯撚晒!!!
3 j9 Y9 p9 W+ h2 m' Z佢地義和團拳民, 有「無限復活功能」, 所以肆無忌憚可以挑釁我, 還擊係 ...
* N$ ^2 F: B5 c打狗棒 發表於 2011-3-15 10:39 AM
- P" P5 m7 G+ k, S7 A! o
: l% S: \# ^4 a& j0 ~0 R+ t
本帖隱藏的內容需要積分高於 500 才可瀏覽
  J/ `) c' J& B& W9 j! j
. B: z$ T1 a  d' |; ?2 o4 U, r
狗哥你可能貴人事忙,記性唔多好,
1 _! \; X0 o5 W' `3 ~8 k3 k開得最多post鬧人,單單打打,口口聲聲話人係義和團果個,正正係狗哥你呀 ' Q" W. E3 f/ X; ^7 e1 _* k
討論區,理應是其是,非其非,+ H( H/ T7 I6 p% P
就係更因為係同路人,就更應坦誠相告,而不應盲目附和,% r) I* v* z. N; o2 }
hamsubb ...
  n9 f" U% O9 o+ R1 \. g5 Jinfjlam 發表於 2011-3-15 11:07 AM
+ P! ^2 C. M) W3 m' ]: a$ `) T" b8 y% ^( U
老實講, 我不會認同狗哥每句話每個觀點, 世上無可能有人想法完全一樣啩?
& p2 y0 S; S: ?. t, p我覺得跟佢在對民主或對共黨的看法相近而站在同一立場
; }0 q7 w+ y5 B9 z2 D我亦認為狗哥發言比我激, 但關於口口聲聲義和團, 這是因還是果呢?
9 \5 |/ _9 g" ^6 p0 e1 E因為狗哥激, 然後被不同意見者圍毆, 之後狗哥一開始就稱異見者是義和團, 這是有因有果的事/ V: u; W( p" n% v4 @7 r
但吹水版, 總之互罵完唔傷和氣就行, 我覺得你跟我或跟狗哥互插完都不會放在心上, 那就OK啦( }5 W5 R# \; [2 t/ _  Y1 h

1 F0 k6 @* Q: R" H; v; O& F( V/ `嗱!我話完最無風度的K仔是無膽匪類, 他就即刻吃你口水尾借機抽水, 而且近乎無論點, 6 L4 v/ w& ?, _8 b- A  E: {$ H: A# D1 p
抽水以顯示自己好似係叻人, 其實就笨實到唔使恨, 你話我有無話錯佢呢?
5 P! ]5 A: i5 r3 {% X1 Z

( A* u% Q! |' N$ G: p: ~6 T; l**** 本內容被作者隱藏 ****& W4 e, V0 S" ^: y! Q$ U
vv1668vv 發表於 2011-3-15 11:37 AM
5 N8 N% X. e1 i+ Y2 U) G3 _7 ?  p% l1 |9 {4 u: w9 v, T3 A
和和平平當然好, 但我入來吹水版, 就最喜歡睇人爭辯鬧交, 那樣至有火花,
2 \' V5 J; L& c$ |  ^總之鬧完不留隔夜仇是不是最好?
, Z+ y, P0 b. P2 t" [' u' u% r, l! w, \6 I0 c7 G
另外我要投訴你, 打日文唔用漢字, 打中文又成日玩同音字, 想睇死人嗎?
2 i# q9 a+ X9 G
# d" k+ D2 X  s0 j老實講, 我不會認同狗哥每句話每個觀點, 只是我覺得跟佢在對民主或對filter_199的看法相近而站在同一立場1 W. M. V( O) b: K. m; \. G
我亦認為狗哥發言比我激, 但關於口口聲聲義和團, 這是因還是果呢?
& {/ q8 M" H4 N+ |因為狗哥激, 然後被不同意見者圍毆, 之 ...) ^" I: W9 C' l4 u8 L
andyho 發表於 2011-3-15 11:37 AM
7 }" b5 A! u* @. |, J6 U

2 x: q/ Y7 K0 {. M好彩你都知道凡事有因有果呢個道理,  可惜狗哥自己唔知, 咪落到如此地步囉   
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 轉貼:日本得體抗災 中國網民讚歎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。