<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 黃毓民、陳偉業退出社民後, 你支持哪一黨?
返回列表 回復 發帖

[時事] 黃毓民、陳偉業退出社民後, 你支持哪一黨?

單選投票, 共有 2 人參與投票 查看投票參與人
50.00% (1)
0.00% (0)
50.00% (1)
0.00% (0)
0.00% (0)
您所在的用戶組沒有投票權限
黃毓民、陳偉業退出社民後, 你支持哪一黨?
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
投票前想問樓主, 所謂支持是指支持其方向, 抑或選舉時會投票俾佢呢?
兩邊都唔支持, 掟蕉掃枱靜坐乃小學生行為, 對推翻專制政權毫無用處!!!不過, 搞革命都唔係一步到位, 小學生始終都會變成大學生, 祈望他們可以做到。
兩邊都唔支持, 掟蕉掃枱靜坐乃小學生行為, 對推翻專制政權毫無用處!!!不過, 搞革命都唔係一步到位, 小學生始終都會變成大學生, 祈望他們可以做到。 ...
  W1 }; e6 `% y. f( p打狗棒 發表於 2011-3-15 10:51 AM
. U+ ]% x5 v: g+ B4 M& O3 g- A

1 g! a' q0 q- M9 x! l, j
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
投票前想問樓主, 所謂支持是指支持其方向, 抑或選舉時會投票俾佢呢?7 @- V+ U! K9 g. U
andyho 發表於 2011-3-15 10:17 AM
* _0 x% v7 e/ U

/ |8 k* N8 L5 w% M唔知點答你...... 有D人覺得佢痾篤糞"零舍香"為支持原因都得.....
: F3 a' o5 }4 V) C選票又得...... 咩原因咩都得.....
一 定 會 成 功 。
4 J% T" c8 @3 t% S8 t+ V% X* j# l# _6 g" S% ?. l
唔知點答你...... 有D人覺得佢痾篤糞"零舍香"為支持原因都得..... / \) W' |' p) g& `- H2 U# Y" w% F
選票又得...... 咩原因咩都得.....$ q% ?. \5 }3 `- x( p5 M6 t% Q& p
hamsubboy 發表於 2011-3-15 01:22 PM
; a  j- h2 ?+ n& @7 ~9 x& c# U. [$ h2 `) A" {6 U  D; }
我都唔識答呢, 投票我不會先考慮陶君行, 但陶跟黃毓民相比, 我寧可支持前者
; ]7 Y7 w" X# _( e- S/ Y4 U9 y

: R& S4 H2 j- S8 @2 r我都唔識答呢, 投票我不會先考慮陶君行, 但陶跟黃毓民相比, 我寧可支持前者
$ I- N# o6 W* A' j5 Q2 f( V, fandyho 發表於 2011-3-15 01:50 PM
邊個第一個敢向專制政府投擲油彈, 我就投邊個!!!
邊個第一個敢向專制政府投擲油彈, 我就投邊個!!!
: P6 G  V* B' T  ]1 d# m打狗棒 發表於 2011-3-15 01:58 PM
* b8 c; S& ?/ n$ R

* a* g6 H% e  k+ S最弊係背後聲大大果D,叫佢去掟樽益力多咁大把,佢都淆底呢...
! v5 Q. T" Z  G' E% @6 \/ a2 F9 p! B) p# `& i/ ]
0 n6 Y# x* ~; g0 A/ G! A& j
( q7 m1 T: j  U最弊係背後聲大大果D,叫佢去掟樽益力多咁大把,佢都淆底呢...) e; g7 [* d3 O: X9 F8 p
infjlam 發表於 2011-3-15 05:11 PM
# l7 {& N# i( [: u8 b0 `+ o

- D. i$ O8 m$ g9 ]$ @2 M. z
( y1 t& k) q8 J( _* b
+ q+ d, Z3 p+ C% g枝銭..有仁  救姜  裸住大大盒  “叔米食班范”  ...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 黃毓民、陳偉業退出社民後, 你支持哪一黨?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。