<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
由於寫字樓裝修,剛過去嘅星期六日佢都放假,尋日就到我放,所以我足足3日冇揾過佢,咁頭先一早佢喺office打俾我,我借機玩嘢同佢講"嘩,好耐冇聽過你把聲喇,好掛住你呀",佢同我講"no need啦",我同佢講"我知你唔掛住我,不過你唔可以唔俾我掛住你囉",佢當堂俾我激死,哈哈....
唉.....頭先2點鐘嗰陣,因為一件算係喺我管轄範圍,但係我控制唔到,出錯亦都唔係我嘅嘢,而搞到我俾佢用一啲唔太好嘅語氣話咗幾句......老實講,當你對一個人有感情(無論係愛情定友情)嘅時候,你就會好care佢對你做嘅嘢,或者講說話嘅語氣,所以頭先都有啲唔高興,不過我都幫佢解決咗件事......

講真,頭先真係有啲嬲,不過我唔想對朋友發脾氣,希望佢會明啦...
今日同佢傾電話,講開聽朝我又要一早上寫字樓,我玩嘢咁同佢講"到時見下你先",佢話要手信,仲話要我自己諗,我諗緊買早餐,不過又唔知買乜早餐,頭痕...
今日同佢傾電話,講開聽朝我又要一早上寫字樓,我玩嘢咁同佢講"到時見下你先",佢話要手信,仲話要我自己諗,我諗緊買早餐,不過又唔知買乜早餐,頭痕... ...
ThomasKoon 發表於 2011-8-10 04:18 PM
hihi~~我係新黎ga@@
冇戀愛經驗... 不過都希望大家歡迎我la^^

評分次數

hihi~~我係新黎ga@@
冇戀愛經驗... 不過都希望大家歡迎我la^^
maklongfung 發表於 2011-8-10 05:49 PM
Welcome
maklongfung, welcome!!!!!!

神兄,你有咩睇法?
5933# 自由神

唉...你自己諗點佢..-.-

評分次數

maklongfung, welcome!!!!!!

神兄,你有咩睇法?
ThomasKoon 發表於 2011-8-10 06:19 PM
5933# 自由神  

唉...你自己諗點佢..-.-
LOFREE 發表於 2011-8-10 07:17 PM
X2...唉...你自己諗點佢..-.-
X2...唉...你自己諗點佢..-.-
自由神 發表於 2011-8-10 07:23 PM
咁即係點........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。