<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
搞乜呀﹐超過50小時冇人喺度留過言.....
ThomasKoon 發表於 2011-8-15 01:33 AM
搞笑            
嘩,超過一星期冇人留言,勁!

因為被公司派咗去會展做展銷,加埋本身例假,整整一星期冇喺公司,喺呢一星期入面,唔知係太忙吖,定係我已經慢慢放低咗佢嘅關係呢,我竟然少少掛住佢都冇....奇怪....
嘩,超過一星期冇人留言,勁!

因為被公司派咗去會展做展銷,加埋本身例假,整整一星期冇喺公司,喺呢一星期入面,唔知係太忙吖,定係我已經慢慢放低咗佢嘅關係呢,我竟然少少掛住佢都冇....奇怪.... ...
ThomasKoon 發表於 2011-8-24 09:54 PM
好消息
今朝同佢傾咗十幾分鐘電話,講真,都真係好耐冇試過同佢講咁耐電話.....傾傾下講起生日呢樣嘢,我講笑咁話我生日嗰陣唔會去第二度架,你識做啦,佢話你到時自己有節目架啦.....個感覺好舒服、好自然,可能係因為已經放低咗佢嘅關係啦,我好清楚知道而家只係當佢朋友,呢樣對我自己黎講,都係一個好消息!
今朝同佢傾咗十幾分鐘電話,講真,都真係好耐冇試過同佢講咁耐電話.....傾傾下講起生日呢樣嘢,我講笑咁話我生日嗰陣唔會去第二度架,你識做啦,佢話你到時自己有節目架啦.....個感覺好舒服、好自然,可能係因為已 ...
ThomasKoon 發表於 2011-8-25 12:59 PM
只要你明白自己要點做,自然唔會諗錯方向嫁啦。
只要你明白自己要點做,自然唔會諗錯方向嫁啦。
自由神 發表於 2011-8-25 02:13 PM
我好清楚知道自己應該點做,所以我唔會再諗錯方向,我而家對佢只係朋友,冇其他嘢
我好清楚知道自己應該點做,所以我唔會再諗錯方向,我而家對佢只係朋友,冇其他嘢
ThomasKoon 發表於 2011-8-25 03:12 PM
工喜
講真,我未試過可以放低一個自己鍾意嘅人架...
講真,我未試過可以放低一個自己鍾意嘅人架...
ThomasKoon 發表於 2011-8-25 05:58 PM
我想講未試過可以咁快放低....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。