<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
頭先有個另一間舖嘅同事﹐同一個舊同事路經公司入黎吹水﹐講講下班友仔講起公司班BUYER, 咁當然會講起佢啦﹐點知分店個同事勁講佢是非﹐話佢懵下懵下﹐成日都唔知做乜咁......

唔知點解我聽到之後﹐個心會有種唔舒服嘅感覺.....
頭先有個另一間舖嘅同事﹐同一個舊同事路經公司入黎吹水﹐講講下班友仔講起公司班BUYER, 咁當然會講起佢啦﹐點知分店個同事勁講佢是非﹐話佢懵下懵下﹐成日都唔知做乜咁......

唔知點解我聽到之後﹐個心會有種唔舒 ...
ThomasKoon 發表於 2011-9-3 11:22 PM
friends only
I THINK SO, BUT我至怕無啦啦對佢愛火重燃﹐咁就大鑊....不過我對自己諗住一句神兄你之前俾我嘅MSG︰只要清楚知道自己要乜﹐就唔會行錯路.....

好彩﹐今日我肯定咗自己冇做錯事、冇行錯路.......因為今日係星期日﹐咁佢就OFF啦﹐晏晝佢突然間喺我面前出現﹐換轉之前嘅我﹐咁耐冇見佢﹐真係可以夠膽死即刻乜都唔做﹐淨係同佢講嘢﹐但今日我竟然可以喺有客嗰陣﹐專心做嘢﹐淨係冇嘢做嗰陣至同佢傾計﹐做完嘢仲可以專心入倉食飯。

食完飯見佢仲未走﹐傾咗幾句我就做嘢﹐佢走嗰陣都冇同佢SAY BYE, 點知佢走咗之後﹐我又俾個同事笑我︰話我頭先做乜咁怕醜呀﹐女神黎咗都入倉食飯?我呆一呆之後同我個同事講"唔好亂講嘢呀﹐俾其他同事聽到就麻煩"﹐佢食住上窒我"做咩呀﹐講中咗咩﹐咁緊張"....哈﹐我都費鬼事睬佢...
足足2個月冇人出現過, 勁!!!!!呢個月調咗去賣一樣自己唔熟悉嘅嘢, 而且幾乎全部嘢要靠自己, 所以感覺好陌生, 今日完全冇生意, 下晝悶悶地whatsapp俾佢傾計, 同佢講開新部門好陌生, 佢叫我work hard la, 之後我唔知點解突然間好想聽到佢同我講“加油”, 於是忍唔住問咗佢一句"will you support me?" 但佢因為喺office有嘢做, 所以冇答我·····點解我會咁問架呢, 難道我········
足足2個月冇人出現過, 勁!!!!!呢個月調咗去賣一樣自己唔熟悉嘅嘢, 而且幾乎全部嘢要靠自己, 所以感覺好陌生, 今日完全冇生意, 下晝悶悶地whatsapp俾佢傾計, 同佢講開新部門好陌生, 佢叫我work hard la, 之後我唔知點 ...
ThomasKoon 發表於 2011-11-3 10:01 PM
賣新野?
原來你仲同佢咁蜜切聯絡,,,
賣新野?
原來你仲同佢咁蜜切聯絡,,,
自由神 發表於 2011-11-4 12:08 AM
係呀﹐轉部門賣新野﹗

唔係話好密切GEI, 不過始終大家工作上要經常聯絡﹐所以都間中會傾下電話咁﹐而且早前有一日佢突然WHATSAPP我﹐我至知佢將我"解封"﹐自此間中WHATSAPP下囉........
係呀﹐轉部門賣新野﹗

唔係話好密切GEI, 不過始終大家工作上要經常聯絡﹐所以都間中會傾下電話咁﹐而且早前有一日佢突然WHATSAPP我﹐我至知佢將我"解封"﹐自此間中WHATSAPP下囉........ ...
ThomasKoon 發表於 2011-11-5 09:59 PM
睇棃你地而家關係幾好咁剮

有無機會進展呀?
睇棃你地而家關係幾好咁剮

有無機會進展呀?
自由神 發表於 2011-11-6 03:57 PM
我都唔知, 亦都冇諗, 因為我都搞唔清楚自己對佢有冇嘢, 有時似有, 有時又似冇, 不過我知佢同佢心中嘅"佢", 已經分開咗
我都唔知, 亦都冇諗, 因為我都搞唔清楚自己對佢有冇嘢, 有時似有, 有時又似冇, 不過我知佢同佢心中嘅"佢", 已經分開咗
ThomasKoon 發表於 2011-11-6 09:59 PM
分開左,咁你咪有機會囉!
分開左,咁你咪有機會囉!
自由神 發表於 2011-11-7 12:24 PM
但我都唔知自己想點,又似係又似唔係.....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。