<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
但我都唔知自己想點,又似係又似唔係.....
ThomasKoon 發表於 2011-11-7 03:38 PM
你點會唔知
你唔想認姐。

係定唔係,你要快啲俾个答案自己。
你點會唔知
你唔想認姐。

係定唔係,你要快啲俾个答案自己。
自由神 發表於 2011-11-7 07:31 PM
真心,好like而家嘅感覺,將來嘅嘢唔知,但至少現在是這樣,以人馬嘅性格,說不定我轉眼會喜歡另一人......
真心,好like而家嘅感覺,將來嘅嘢唔知,但至少現在是這樣,以人馬嘅性格,說不定我轉眼會喜歡另一人......
ThomasKoon 發表於 2011-11-8 10:05 AM
那你自己喜歡就好了~
那你自己喜歡就好了~
自由神 發表於 2011-11-8 10:31 AM
今日下晝又俾個同事攞我哋黎講笑﹗

事原佢自己喺OFFICE訂咗件貨﹐喺我哋門市度攞﹐咁個PACKING真係幾鬼大個﹐基本上佢自己一定攞唔到﹐佢問咗我個同事之後﹐至知好大個PACKING﹐佢就諗緊搵屋企人揸車定係點啦﹐點知我個同事玩嘢﹐專登話不如搵我幫佢攞返佢屋企﹐我本來都唔知﹐之後我個同事同我講"阿WING叫你今晚去佢屋企呀".......

吹漲........
今日下晝又俾個同事攞我哋黎講笑﹗

事原佢自己喺OFFICE訂咗件貨﹐喺我哋門市度攞﹐咁個PACKING真係幾鬼大個﹐基本上佢自己一定攞唔到﹐佢問咗我個同事之後﹐至知好大個PACKING﹐佢就諗緊搵屋企人揸車定係點啦﹐ ...
ThomasKoon 發表於 2011-11-9 12:46 AM
你還是很受落這種曖昧關係
你還是很受落這種曖昧關係
自由神 發表於 2011-11-9 11:48 AM
一切只是順其自然,而且我同佢相比之前,而家都唔算曖昧了.........
一切只是順其自然,而且我同佢相比之前,而家都唔算曖昧了.........
ThomasKoon 發表於 2011-11-9 08:20 PM
這一切是你需要的嗎?
是你希望的?
這一切是你需要的嗎?
是你希望的?
自由神 發表於 2011-11-10 12:22 PM
轉咗部門,buyer唔係佢,所以我而家都冇乜藉口揾佢,咁唯有順其自然啦,冇其他辦法
轉咗部門,buyer唔係佢,所以我而家都冇乜藉口揾佢,咁唯有順其自然啦,冇其他辦法
ThomasKoon 發表於 2011-11-10 05:26 PM
要搵的話,總可以找到理由既。
既然你接受左而家既狀態,咁,,,加油啦!
有個女仔主動同我SHARE一杯雪糕代表咩, 只係有好感, 定係對你有D野但係又唔想主動開口, 想開條路出黎俾我追. ? PS. 佢係一個我認識左好耐的同學大約4年到, 之前大家都係朋友, 但係近期佢有搵我一齊讀COURSE, 又同我講佢都想一齊出黎OUTSIDE ACTIVITIES.. 其實..係點..佢係一個有宗教信仰的女仔.

評分次數

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。