<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 《心理追兇》蔡思貝,《幕後玩家》黃翠如,邊個演技好啲
返回列表 回復 發帖
都係果句 , 同佢談人生  談理想 ... 咁樣 , 我同佢呢一世 , 腦裡面都只有最好既對方

如果我乘人之危 , 我就會一世有罪疚感 ... 再講 , 千雪從來吸引我既係性格 ,
性格唔係用來扑野架 , 係係交談之中先最感受到
都係果句 , 同佢談人生  談理想 ... 咁樣 , 我同佢呢一世 , 腦裡面都只有最好既對方

如果我乘人之危 , 我就會一世有罪疚感 ... 再講 , 千雪從來吸引我既係性格 ,
性格唔係用來扑野架 , 係係交談之中先最感受到 ...
迦樓羅女王 發表於 2017-5-4 10:30 AM
唔使罪疚感,假設佢鍾意,都話任你
元老雙重心理,呢面心理純潔
唔使罪疚感,假設佢鍾意,都話任你
元老雙重心理,呢面心理純潔
sarmsan 發表於 2017-5-4 10:36 AM
有個網紅兼文化界人士講過 :
年輕人對女性既想 , 比廁所還髒 , 卻期待著純潔的愛情 ...

千雪就是我純潔的部份
有個網紅兼文化界人士講過 :
年輕人對女性既想 , 比廁所還髒 , 卻期待著純潔的愛情 ...

千雪就是我純潔的部份
迦樓羅女王 發表於 2017-5-4 10:54 AM
殘廁扑千雪
幫元老警告你
千雪我直情唔捨得J ... 真.女神係唔可以褻玩的 !!!
迦樓羅女王 發表於 2017-5-2 05:25 PM
拿拿拿 ... 我再講一次 , 千雪唔係拿來J既 !!!
迦樓羅女王 發表於 2017-5-3 01:05 PM
冇得 J
你偷j元老鬼知咩
偷千雪 J
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 《心理追兇》蔡思貝,《幕後玩家》黃翠如,邊個演技好啲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。