<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 追定唔追?【蛙+】
返回列表 回復 發帖
但諗深一層......
女仔點都係感性的動物
如果佢好憎你, 就唔會明知你鐘意佢,而佢都仍關心你,成日同你傾電話, 同你出街。
(即表示你係佢心中都有一定的地位)
或許只是timing,或許佢唔想一腳踏兩船而不斷拒絕你(就算佢like你都好)
所以我想.....
我全部都答"會"

(註:好女仔點會無男朋友呀,追一個好女仔無錯掛,最多等到佢分手。如果男仔真係有呢種恆心,我諗都無女仔唔lum 的)
a
b
a
a
a
有仔就唔追啦~
唔做第3者!
Originally posted by reallysmartduck at 2006-3-31 10:45 PM:
但諗深一層......
女仔點都係感性的動物
如果佢好憎你, 就唔會明知你鐘意佢,而佢都仍關心你,成日同你傾電話, 同你出街。
(即表示你係佢心中都有一定的地位)
或許只是timing,或許佢唔想一腳踏兩船而不斷拒絕你(就算佢like你都好)
所以我想.....
我全部都答"會"
好堅定~
不過就算成日傾電話,出街,都可以係朋友 only

時間係會改變到人既感情,不過我唔覺得會變得好多,最多咪由朋友變成好朋友,好難跳到情侶關係
一開始有鐘意既感覺,之後先會有機會變成情侶
一開始無,就一路都唔會有
所以關鍵在於一開始佢有無心同你一齊,而唔係做時間去改變佢
不過呢D野都係因人而異,不能一概而論

[ Last edited by Rika on 2006-4-1 at 12:25 AM ]
唉....第二條唔會
Originally posted by wind19831221 at 2006-3-28 00:51:
點解大家都過唔到第二關既??
大家...
你睇得電視多..
Originally posted by kakeidevil at 2006-4-1 11:35 AM:

你睇得電視多..
o個d系三流劇情同三流台詞o者...
但亦都證明左lee d 台詞的普遍性~~
即使生命終將屈服於死亡,我亦將先取得榮耀!
全部 a.

點解第 2 條要揀 b?你買咗樓可唔可以買第間?你買咗車可唔可以買第架?佢有男朋友點解唔可以揀你?如果你認為你先係呢個世界上最可以俾到幸福佢嘅人,就算佢結咗婚,一樣照追!

(不過就算你真係嗰人,你有冇辦法令佢知,知咗之後仲要願意承認自己揀錯,仲要肯面對之後所有嘅嘢而去揀番你,係另一回事)

[ Last edited by Chenjinnan on 2006-4-6 at 02:50 AM ]
地鎮南崗一派溪山千古秀
門朝大海三河合水萬年流

同意...

我知道會慘過死,如果係自己一生中最愛,都願意,去追
Originally posted by kakeidevil at 2006-3-27 01:27 AM:
去到第2已經死左...
me too la
1a
2c
3c
4c
5c

c = 以朋友關係繼續等
新聞之花我最鍾意鷺鷺(張鷺玲)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 追定唔追?【蛙+】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。