<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 吹水版 » 笑爆肚開心笑話區 » 小弟打算買一個帳號,大家比比意見
返回列表 回復 發帖
如果賣帳號果個人好貪心, 咁佢一定好有錢, 裝備一定好好, 但一定好多人唔鍾意佢, 有咩都一定唔會益佢, 咁你買左佢個帳號咪仆街囉!

賣帳號比你果個人練到咁高LV, 佢享受晒D遊戲樂趣之後賣比你, 你買左人地絕對唔會覺得你勁, 只會當你係傻仔!

Game係要尼玩既, 唔係要尼買既, 練等同做任務既過程先係重點!
我本身玩EQ2既, 系統需求高, 但佢比到我極高既視覺享受, 所以2千幾蚊我買左張7800!

自己練一個角色到高LV, 會有滿足感, 成功感, 練等期間既冒險過程會帶比你刺激感, 之後亦都會有好多值得回味既回憶, 如果你買個帳號番尼, 你咩都冇!

咁你仲買唔買?

[ Last edited by 登四 on 2006-5-6 at 03:56 AM ]
...zzzZZZZ
Originally posted by 腳指o at 2006-5-6 12:43 AM:

可器有私服唔洗錢你玩唔玩a_a
唔玩
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-5-6 02:18 PM:

唔玩
已經冇左打機果種熱誠~~
聽了大家這樣說,我都係唔買了,我玩私服算了
Originally posted by kjkj at 2006-5-6 05:44 PM:
咁就對la~
花錢買賬號都算la
大拿拿二千幾蚊就有問題la~~
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-5-6 05:36 PM:

已經冇左打機果種熱誠~~
我寧願打we10算
同埋就算玩私服都要時間的,冇外掛幫手一樣冇用
摺吧啦
Originally posted by kjkj at 2006-5-6 05:44 PM:
good呀
摺吧啦
  希望你假以時日可以連私服都唔駛玩啦
又一個老襯...................
Originally posted by kjkj at 2006-5-6 17:44:
愚子可教
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 吹水版 » 笑爆肚開心笑話區 » 小弟打算買一個帳號,大家比比意見

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。