<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】歐聯決賽- 巴塞隆拿 vs 阿仙奴
返回列表 回復 發帖
列文太魯莽了...... 馮係呢啲時候一定係簡輸一粒, 好過俾人趕出場

另外個後備龍門直頭吾登得大場面........

見享利個樣佢好失望
Originally posted by pc20001103b at 2006-5-18 10:14 AM:
亨利點去巴塞呀,去到見住d俾自己係咁過既隊友,
都唔知邊個尷尬
俾你過晒又如何,又係單刀射唔入
Originally posted by BSnake at 2006-5-18 12:48 PM:

俾你過晒又如何,又係單刀射唔入
如果阿記當時係輸緊2-1or1-1的話我相信亨利果幾球一定入1-2球..........
摺吧啦
Originally posted by 阿風~* at 2006-5-18 05:51 AM:
阿仙奴今日已經踢得好好嫁啦!可惜列文俾人趕左出場!不過去到80分鐘開始無力仲俾人連追2球~
阿仙奴下年再黎過啦!
落大雨又踢少個, 一定唔夠力踢架喇, 巴塞今晚有運, 連天都幫佢
" "加分是王道" "
Originally posted by sexysexy at 2006-5-18 01:13 PM:

落大雨又踢少個, 一定唔夠力踢架喇, 巴塞今晚有運, 連天都幫佢
2-1後即收雨

啫係好似壬馬對馬略卡咁,踢踢下突然變得好大雨,跟住係卡斯拿斯果邊就倒屎咁倒........果個時候就2-1..........
跟住又係開始收雨= ="
摺吧啦
我又講下...
一開波..阿記真係開得唔錯..herry hit到丫...好少見佢禁努力去搶個波番黎
大家都話列文唔應該整跌E度奧...但係列文本身都係唔想俾佢拎個波黎俾佢射龜咁射
而且個球証真係有d問題...點唔會俾得益...
皮利斯極陰公..以前就重用...而家就棄用...
我重諗住出佢都唔出雷耶斯可以睇下...
佢響個18分鐘都做到佢要做既野丫...
下年去第2度lu~我讚成
見蘇金保同希比圍甸佬..希比起勢咁落腳....
金保入個波巴塞真係應該搵個高大d黎睇住佢...
半場完之前阿記已經響左警號...但係後備門將都頂得住....
下半場都係俾人圍架啦....龍格保爆果幾野都好勁....
之後換換下人都見herry好累...."謀"響角球位...901對佢好大負擔
e度奧果球睇番慢鏡真係有越位....個旁証睇唔到....
而且龍門一早決心封左近柱先...反而諗住e度奧射遠處..攪到失位
之後入果球唔駛講係拿臣...佢出左黎d一腳好好...傳果球岩岩好...
如果唔落雨第二球可能唔入...

完場...今場個球証有好有唔好...有d插水真係唔吹...但係有d真係foul又無罰...
阿仙奴果d球員幾唔開心..拎完個牌都望一望隻盃...
巴塞果班開心死...但係甸佬好似好想做隊長拎盃咁...

比住我係雲加...我都會響新聞會發脾氣...
herry走既機會更大....
Originally posted by tomken at 2006-5-18 01:52 PM:
我又講下...
一開波..阿記真係開得唔...
其實艾蒙尼亞輸第一球果時佢應該係諗伊度奧射佢大細,所以企定左,後尾見伊度奧起腳射佢右手邊,佢反應唔切................
比列堤果球真係射中艾蒙尼亞條腳先入,射唔中就真係1-1.............
摺吧啦
Originally posted by arsenalhrs at 2006-5-18 03:44 AM:

larsson 唔高 , 彈跳力好only  
就係拿臣兩球助攻搞店阿記(馬後炮...)
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
Originally posted by MaxFigo at 2006-5-18 03:55 AM:

London一年365日都落雨ga....
對主守影響大d...
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
如果唔係打少一個人, 個賽果....
不過呢d都係馬後炮
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】歐聯決賽- 巴塞隆拿 vs 阿仙奴

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。