<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你地認為邊一類型男仔易溝女D
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 12d3 at 2006-6-9 01:02 AM:# i% Q1 e0 S* p! B
有外表有學問但係冇錢一定溝唔到女
1 S4 n# ]$ f: L& B7 m. I7 M; w' V
. B) ~, f$ ?/ w* a2 \0 I
( N# s' t; o- P- B0 N- E咁個d一定係貪錢的,係既話,比我我要唔要都把
我只要唔貪錢,樣過得去就得
呢個世界太多港女啦~~~~~
Originally posted by cwleung1988 at 2006-6-9 01:50:1 ^$ e$ w/ {  b* v( L
識得溝女既男仔..自然易溝女D( V, }7 W. {& k/ O; B  m
溝女唔需要好似華仔甘既樣, U: E7 F! M4 B1 c5 e
唔需要十幾億既身家
1 a* G) v9 a+ a  T9 P+ f; ^0 s唔需要IQ 130...9 k' t: v) h5 E7 S5 }
溝女係一種技巧 :]
8 p' m1 z% `' u8 A& l; o; n
4 A. I$ T0 `' `8 V../ {# b$ N: {- o# w/ ~
P.S講得唔好...唔好打面
/ A; O' n* R& r$ {  |# C; w/ Q$ X0 G+ d' E- m6 _. H
IQ 130 under averge bor
Originally posted by guswan at 2006-11-22 07:56 PM:
( g, T) f$ T4 l5 x
" ^* Q+ X1 H  Y. O7 i, \0 [9 Q: Y; @* B( c2 D1 T8 Q* v
IQ 130 under averge bor
+ c4 _- j/ r" N' R' y
平均係 100 喎
Originally posted by d228216 at 2006-11-22 20:13:
; r  |! {& n9 f0 X+ w0 v% Q4 P% i* d! w# u( e7 I! W9 k) }
平均係 100 喎
9 D! I6 c2 Q5 n- f
it's my standard, haha
Originally posted by guswan at 2006-11-22 09:03 PM:  P$ n' R# l" `; G$ K8 r+ R
  X6 G6 o+ b" B: \
it's my standard, haha
8 T. _3 ~0 D* Z
咁我咪低能仔
Originally posted by d228216 at 2006-11-22 21:09:
9 u8 g$ D3 N- F; X; q" M% ~% u( M6 Q3 A
咁我咪低能仔
# N8 t9 f( d) m. c, D* ]* t! G...............................
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你地認為邊一類型男仔易溝女D

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。