<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [現場討論]法國對瑞士
返回列表 回復 發帖
Originally posted by wai0818 at 2006-6-14 03:59 AM:
法國將繼 4年前 0入球首圈出局後 , 4年後再 1 次0入球首圈出局
衰極都會恰到多哥掛
Originally posted by kevin4321 at 2006-6-14 02:59 PM:
其實亨利打得好左ga la比以前,係4年前...
其實亨利打最前先係最勁,在球會一直都係踢最前,反而在國家隊先經常要踢翼,其實亨利可能係心理問題,同迪比亞路同一死因。呢d冇得解釋,唯一方法就係棄用。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-6-14 07:49 PM:

其實亨利打最前先係最勁,在球會...
亨利點解係阿仙奴打得咁好

因為阿仙奴推進快 比波走位 踢得快
你睇下法國隊 羅住個波來搓搓搓搓
搓到慢哂踢乜呀
Originally posted by kevin4321 at 2006-6-19 03:25 PM:

亨利點解係阿仙奴打得咁好

因為阿仙奴推進快 比波走位 踢得快
你睇下法國隊 羅住個波來搓搓搓搓
搓到慢哂踢乜呀
係,而且法國用單箭頭既方法唔同阿仙奴,阿仙奴係將全部攻勢既話事權、終結權俾晒亨利決定,全隊波為亨利而生為亨利而死,亨利唔需要適應。

但法國既單箭頭係傳統""進攻型""單箭頭踢法,只係負責終結攻勢而存在,呢方面冇可能係亨利強項,直接棄用亨利換上查斯古特,相信效果會非常大改善。
我愛長澤
選埋d垃圾入隊,fit果d又唔揀....比人追番都唔即刻換查斯古特,去到補時先換托咩
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
Originally posted by at 2006-6-19 06:03 PM:
選埋d垃圾入隊,fit果d又唔揀....比人追番都唔即刻換查斯古特,去到補時先換托咩
我實在唔明白點解法國係都唔肯出查斯古特
兩場見佢谷到想打人, 上場實去到盡........
Originally posted by kevin4321 at 2006-6-19 06:08 PM:

我實在唔明白點解法國係都唔肯出查斯古特
兩場見佢谷到想打人, 上場實去到盡........
杜明尼治唔鐘意佢d羊咩鬚邪住自己。哈哈!!
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [現場討論]法國對瑞士

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。