<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [現場討論] 16強大戰:西班牙vs法國
返回列表 回復 發帖
Originally posted by brightman at 2006-6-28 05:37:

炒左佢啦, 呢亭種族歧視既人最黑人憎 [佢之前都話過亨利]..
唔止佢, 成個西班牙球壇都係咁, 睇吓伊度奧點比薩拉戈薩d球迷歧視就知.
Originally posted by vv1668vv at 2006-6-28 04:08 AM:

同意。。在大赛比赛当中。。
往往就是 球证 的 些微的错误判断 令 赛果改变。。
今屇特別多呢d野
大家有沒留意呢場波﹐當法國被判12碼果陣﹐班法國球員走埋去圍住個球證 - 就響呢個時候法國隊長-C丹行埋去拉開D人﹐勸拒地冷靜.  雖然我吾係C丹FANS﹐但我覺得呢D球員咪叫有 "CLASS" lor... 成場波法國抵讚既就係拒地沉得住度氣﹐等機會ko你。而最後C丹冷靜既入球更顯出拒既功架&經驗。(如果澳洲響93分鐘輸響呢球手上相信我會開心好多)
更巧合既係﹐法國最後兩個入波都係同PUYOL有關

[ Last edited by Xtravagant on 2006-6-28 at 03:59 PM ]
Rising Star, 5th pick overall:
G - J.Kidd 24, D.Rose 33, M.Conley 108, R.Hamilton 117, S.Curry 136, M.Belineli 173
F - K.Durant 5, C.Villanoeva 61, A.Randolph 80, B.Bass 192,
C - Bargnani 52, A.Bogut 89, A.McDyess 145, R.Hibbert 164

EF League 6th Pick Overall:
G - C.Billups 16, B.Gordon 67, A.Miller 78, A.Brooks 102, A.Iverson 115,
F - D.Granger 6, T.Thomas 91, Battier 126, K.Martin 139, B.Bass 163
C - B.Lopez 30, Okur 43, Bargnani 54, Perkins 150
Originally posted by abc123aa at 2006-6-28 05:28 AM:

都唔知阿拉干尼斯想點,成日換走韋拿..........
路爾斯加西亞入到黎又冇咩用.......祖亞昆都好過佢
我覺得換雷恩斯入黎可能仲好
佢扭下,先畀到壓力法國
Originally posted by Edgar Davids at 2006-6-28 04:57 AM:
下場贏埋巴西 !!!!!
两队 抖年几大。。
Originally posted by Xtravagant at 2006-6-28 03:57 PM:
大家有沒留意呢場波﹐當法國被判12碼...
很同意。。
所以,虽然法国队球员平均年纪较为大了一些。。
但大赛经验丰富。。
也证明法国队教练 今次挑选旧球员入队是其中一个合理的条件。
ZIDANE 在球场内外的风度,会否也是广受球迷爱戴的原因之一呢?

[ Last edited by vv1668vv on 2006-6-28 at 05:26 PM ]
Originally posted by Xtravagant at 2006-6-28 03:57 PM:
大家有沒留意呢場波﹐當法國被判12碼...
PUYOL唔犯規就無第2球,其實佢阻唔阻亨利,隊友都應該快一步攞到波....
唉!!!
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
Originally posted by at 2006-6-28 06:47 PM:

PUYOL唔犯規就無第2球,其實佢阻唔阻亨利,隊友都應該快一步攞到波....
唉!!!
亨利插水ge......同之前李華度嗰野不相百仲.......
http://www.youtube.com/watch?v=5iJKfc-EBV0

160 x 120 PIXEL下載

Originally posted by nashisthebestpg at 2006-6-29 04:48 AM:

亨利插水ge......同之前李華度嗰野不相百仲.......
http://www.youtube.com/watch?v=5iJKfc-EBV0
係佩奧爾傻比個機會亨利做場大龍鳳啫
摺吧啦
c7返屋企食屎啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [現場討論] 16強大戰:西班牙vs法國

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。