<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 據說女生看了會哭,男生會沉默的帖子
返回列表 回復 發帖
愛情並不是單方面,不可以只由女方向男生提出要求,有時男生也可以作出要求,因為這玩意是雙方面的
如果只是單方面付出,這不會是愛情
愛情就雙方面既...
我曾經鍾意一個人但同左第2個一齊...
而我都知個時佢係鍾意我....到最後和她只成了朋友...
Originally posted by neo2003 at 2006-7-26 11:45 PM:
be honest,我真係做到架..我好就我女...
你唔辛苦架咩?
好難做晒咁多樣野wor.. ....
...............................

我仲未開呢個topic o個時先到個title 仲想笑咁白痴﹐但係依家已經笑唔出lu…………

呢個世界如果真係有d 咁體貼ge 男人﹐都應該唔會睇中我囉… ^^"

上半部睇到有少眼濕濕 ( 男人應 該會覺得做咁多o野煩到嘔…=.=" ﹐但係…… )﹐下半部想嘔囉…=.=!!!
Originally posted by trista_cheong at 2006-9-15 19:39:
...............................

...
其實個個男人都可以,有決心去做有決心去令自己另一半快樂就更難都得~
事在人為嘛~ ^^
Originally posted by cpc4c27 at 2006-7-9 21:13:
當你看到這篇文章時,心裡想到某個人 ...
這時我起5個女人........
Originally posted by BOYDWAN at 2006-9-16 12:49 AM:

其實個個男人都可以,有決心去做有決心去令自己另一半快樂就更難都得~
事在人為嘛~ ^^
咁boy 哥哥﹐我都相信每個女人都值得佢o地ge 另一半疼錫同愛惜ge~ 而佢地都絕對有責任令另一半更加快樂~~~~ 而且絕對係不求回報
Originally posted by cpc4c27 at 2006-7-9 09:13 PM:
她說:我需要這樣一個男人

* ...
我想到兩個女仔,點算啊><
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 據說女生看了會哭,男生會沉默的帖子

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。