<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 為食無罪,舉報有理
返回列表 回復 發帖
Originally posted by bigfish at 2006-7-29 02:08 AM:
荃灣間菩x素食館真係好 dirty, 鍾意將客人食剩o既食物俾另一抬人食
咁衰... 未去食過...
咁我以後一定唔會去~~
投訢M記服務態度唔好(性so擾)

有一排成日食M記

佢有個囡囡(有9成似葉佩蚊,應該重讀緊書,係part-time)我成日排中

有一次佢同我講,叫我多D黎,佢送多D野食比我,又約我去玩

搞到我E家都吾敢再去九龍x 間M記(我係一隻雀仔黎, u know)
Originally posted by bigfish at 2006-7-29 02:16 AM:

邊間呀? 我又俾佢 harrass 下先
佢重係学生 你想衰 11 定衰 17 先
Originally posted by playbr2 at 2006-7-29 02:15 AM:
投訢M記服務態度...
甘ge服務態度,要投訴啦!!賣食物賣埋笑..
Originally posted by playbr2 at 2006-7-29 02:33:
投訢M記服務態度...
play仔m記有朱扒賣ga 咩+

m記我無食好耐la
因為真係貴得過份
Originally posted by loklok117 at 2006-7-29 07:28 PM:

play仔m記有朱扒賣ga 咩+

m記我無食好耐la
因為真係貴得過份
NO朱扒!!!!!!

佢幾靚架,9成似葉亻凧雯架,不過太細啦(学生妹),吾想衰11 OR 17 囉
Originally posted by playbr2 at 2006-7-30 05:05 AM:

NO朱扒!!!!!!

佢幾靚架,9成似葉亻凧雯架,不過太細啦(学生妹),吾想衰11 OR 17 囉
咁你俾佢性so擾果排,有無發覺包薯條多左幾條丫?
Originally posted by playbr2 at 2006-7-29 02:15 AM:
投訢M記服務態度...
咁真係要投訴了,賣飽賣埋迷幻藥,食到人地有幻覺
我願化身石橋,受那五百年風吹、五百年日曬、五百年雨打,只求她從橋上走過
Originally posted by littlepig at 2006-7-30 20:45:

咁真係要投訴了,賣飽賣埋迷幻藥,食到人地有幻覺
哈哈~~
唔係迷幻藥AR
係........春藥
Originally posted by wind69 at 2006-7-30 05:14 AM:

咁你俾佢性so擾果排,有無發覺包薯條多左幾條丫?
直頭係成個餐加加大添啦,開頭我都吾知咩事架,排隔離D人重意為我叫兩個餐添

後黎先知咩事,跟著就冇再去
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 為食無罪,舉報有理

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。