<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 以前嘅女同事小師妹己經變左女強人!失意嘅大師兄應否去追?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ian2910 at 2006-10-15 05:14 PM:

我明嘅!祇係嗰陣我啱啱諗緊自己...
你真係夠晒抵錫 加你3 分~~
其實加分真係唔係睇你講多定講少o野﹐我加分係睇一個人講o野有冇point ﹐願唔願意share ga~
IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
好多野kaing都同我見解一樣,所以都唔想重複,
我覺得唔好活係自己單方面既思想上,
如果你真係想追既,不如做d比較直接d既表示啦,
因為可能佢對你既角色係兄妹既關係,
所以未做過正面既行為前,唔好作任何既猜想,
加上女仔唔like佢對像想搵借口唔上進,
所以有關機遇既事盡量都唔好再同佢講喇,
咁佢睇得出你係有上進心,唔係只係識冤天由人,
佢對你有意思,都想你有一日能夠唔係做上級,都係同級啦,
機會唔係冇,只係之後做d野就要明確d囉~

[ Last edited by 左輪仔 on 2006-10-21 at 04:20 AM ]
感激流涕!而家我都慢慢同小師妹建立緊關係,不過就要自然d,慢慢泥,唔好客親人........
Originally posted by ian2910 at 2006-10-21 04:14:
感激流涕!而家我都慢慢同小師妹建立緊關係,不過就要自然d,慢慢泥,唔好客親人........
其實知佢反應先係主要做既野黎喎,唔係好難對症下藥嫁
bro,

小既路過都要出post 支持 !!!

覺得bro 對依段感情好認真...............
依種心境真係好......依家已經好少架啦

主任同staff 有咩問題 ?
我之前做物業管理, 都見有男 staff 同女主任結婚一齊啦

只要男女唔介意就ok!
女介意既, 咪去進修幫補下, 俾d 上進心人睇,
等第時大家都同rank 就ok

俾心機bro !!!!  
Originally posted by homan~ at 2006-10-21 02:21 PM:
bro,

小既路過都要出post 支持 !!!...
行家前輩!多謝!多謝!

我會努力喇!有自己友支持,唔會咁易放棄嘅!你點知我做P.M. 嫁,莫非你就係我師公?
Originally posted by 自由神 at 2006-10-15 05:50 PM:

咁!多謝你先啦!澳門美人!
Originally posted by 左輪仔 at 2006-10-21 04:08 AM:
好多野kaing都同我見解一樣,所以都唔想重複,
我覺得唔好活係自己單方面既思想上,
如果你真係想追既,不如做d比較直接d既表示啦,
因為可能佢對你既角色係兄妹既關係,
所以未做過正面既行為前,唔好作任何既猜想,
加上女仔唔like佢對像想搵借口唔上進,所以有關機遇既事盡量都唔好再同佢講喇,
咁佢睇得出你係有上進心,唔係只係識冤天由人,
佢對你有意思,都想你有一日能夠唔係做上級,都係同級啦,
機會唔係冇,只係之後做d野就要明確d囉~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 以前嘅女同事小師妹己經變左女強人!失意嘅大師兄應否去追?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。