<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [2006-10-24每日精選] 你o地覺得女強人ge內心世界其實係點ga呢?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-24 23:47:

巨B 衰豬~~~~~~ 唔嗲你都唔得呀~~~~
女強人嘅內心世界其實係點?
今晚回妳啦~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-10-24 11:51 PM:

女強人嘅內心世界其實係點?
今晚回妳啦~
咦做咩你會彈出黎ge !!!! 嚇瓜我呀
Originally posted by kaing at 2006-10-24 10:49 PM:
其實女強人既意思...係講佢地既地位比較高...
還是對工作比較熱誠呢?
BOTH ! 但主要係地位高… 因為位高權重ge 女仔好似好難配男仔咁~
Originally posted by guswan at 2006-10-24 10:41 PM:
女強人係..........................
...

Originally posted by trista_cheong at 2006-10-24 23:49:

咁你覺得佢o地有咩弱點呢??
註:唔係全部

外強中乾
.
Originally posted by 155220 at 2006-10-25 05:18 PM:

註:唔係全部

外強中乾
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-26 02:24:

表面上好強,但內心卻很軟弱
.
其實女強人...我覺得佢地係比一般既女性...堅強...
什至係比男性更強...
好多人覺得佢地會比較軟弱既原因...
可能係因為佢地太強...引至好多人難而接近...
變成可能朋友比較小...比較寂寞同孤獨...
引至心靈可能比較軟弱...但係lee d 情況可能只係比佢既下屬感覺係咁ja...

但係我識既一d 真係女強人...有事業,人既性格都比較強既...
比我既感覺又未必係咁...(我同佢地無工作上既關係)
佢地既朋友層面都比較廣...而且又未必話講到咁寂寞...
因為當中都有不少真心既朋友...佢地工作同玩都分得好清楚...
可以咁講...正作同非工作時候都處理得好好...
可能一來事業上左軌道...
不過話佢地軟弱我又覺得唔係好公平...
因為佢地面對既壓力一定比普通女性為高...
所以無得同其他女性比...
不過可以講既...我覺得佢地智慧一定唔會低...

還有一樣既...女強人...其實同佢拍拖...反而可能比普通女性...
更好...因為好多野你都唔洗擔心...
不過總結...唔係個個女強人都一樣既...我只係講認識一部份係咁...
同大家分享下...意見不同...唔好針我呀...hehe

[ Last edited by kaing on 2006-10-26 at 07:20 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [2006-10-24每日精選] 你o地覺得女強人ge內心世界其實係點ga呢?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。