<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 幫下我
返回列表 回復 發帖
Originally posted by sakura310 at 2007-1-14 08:37:
我諗同表妹都唔算係太近親ge...(我比...
thx*~你呀
有好消息一定會話俾你聽
Originally posted by nic51 at 2007-1-14 12:15:
搬去澳門囉,近水樓臺先得月
話咁易咩?
等大個d la
Originally posted by 鈴鐺甘蔗 at 2007.1.13 19:30:
我好中2我表妹,旦係佢話有3個男仔追佢
你地認為我有冇機會呀??

佢住係澳門,一年見佢六七次
佢同我講過佢係對我有好感...
想問下你今年幾多歲,介唔介意講出黎?
我覺得發展機會應該唔大啦...
話晒都係親戚一場,
就算你地覺得無所謂,
屋企人都可能會反對啦...
忠言係逆耳ga la....無ga la.....鍾意你就唔會同你講有6-7個人追啦.....
如果你想諗得樂觀d都得ge....你當佢咁講係叫你努力d啩....
但係.....
其實大家係親戚, 講到咁白,日後大家面阻阻就唔好la......
灑脫d
佢都冇拒絕你

相反

可能佢係刺激你

想你著緊d追佢

如果佢唔睬你

除非佢本身個人品唔係咁好...

佢話佢有幾多人追係想串你

如果唔係ge話

我覺得佢係想你加把勁

正如你都話佢對你有好感

加油la~~巴打!!
民主定民粹?
Are you working ?  If yes, why not you find a job in Macau ?  If not, you may have a trip to Macau and as her to be your guide that you may take this opportunity to walk around Macau to improve the relationship.
Originally posted by Killer111 at 2007-1-14 23:28:

想問下你今年幾多歲,介唔介意講出黎?
我14
Originally posted by pigcat at 2007-1-15 19:10:
佢都冇拒絕你

相反

可能佢係刺...
佢尋日同我講我愛你呀~
Originally posted by 鈴鐺甘蔗 at 2007-1-16 05:27 PM:

我14

佢尋日同我講我愛你呀~
14 歲仔~~~

真係青春無敵 阿婆我老啦~~

咁你o地有冇一齊呀?? ^^ 一齊係咪puppy love je??
Originally posted by trista_cheong at 2007-1-17 16:07:

14 歲仔~~~

真係青春無敵 阿婆我老啦~~

咁你o地有冇一齊呀?? ^^ 一齊係咪puppy love je??
係掛= =
我諗係ge
just go man,as long she got feel with u.what are u waiting leh,right?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 幫下我

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。