<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 結婚洗費
返回列表 回復 發帖
Originally posted by L~ at 2007-2-10 11:39 PM:
其實全部錢我基本上都有預算..

想...
去台灣都係6,7千咋喎~~邊使萬幾蚊丫?!
講真, 大陸以咁既價錢, 有咁多野送, 真係好鬼抵!!
至於靚唔靚, 某程度上佢d post都幾"娘", 如果你自已想擺自已既post.....
咁你要同佢講清楚....否則出黎既感覺好差......(娘果d我全部無揀)
仲有.....記住同佢講, 出黎既相薄唔好加"簡體字"~(我地又無講, 哈哈~~出黎咪笑一餐囉)
其他野都ok~

不過,最衰我地唔夠時間, 如果唔係....我老公都話去台灣影
一黎講緊既係6,7千蚊連機票果d喎!!(佢上網搵資料, 仲影得好靚添)
仲可以當旅行咁走一轉~~

你不如再上網搵多少少料丫!!
去台灣....真係好似唔使咁貴......
Originally posted by 極樂 at 2007-2-10 10:41 PM:
擺酒(16圍): $68480
呢個我估計應該...
真係唔易計喎條數!
超越自己,攻其不備
Originally posted by L~ at 2007-2-10 11:39 PM:
其實全部錢我基本上都有預算..

想...
仲有....靚唔靚都睇下你女朋友本身靚唔靚~~
不過我影果間都ok~~
以我咁既質數....出到黎都有驚喜!!
佢地個個黎飲都話: 嘩~~~靚到以為入錯房 (放酒樓門口果張相)
不過始終執過d相, 所以無咁自然.....

仲有,我睇人地果d相 (都係果間影, 係到揀相果陣, 咁我睇到佢既真人, 同埋相裡面既人)
簡直.........天壤之別.....

我唔知我影果間, 有無上網服務, 因為係表姐帶我去.....
間野叫 "天長地久" <--你自已搵下丫, 佢有幾間分店丫, 係深圳, 寶安......!!
連當晚幫我係酒樓化裝果個妹妹都話ok~~問我拎資料!!
Originally posted by 能神所不能 at 2007-2-11 02:52 PM:

真係唔易計喎條數!
係丫~~雖然我地mask左d支出.......
但係到收入果part亂左......
所以你問我真真正正出左幾多錢......
因為計計下標冷汗.....唔敢計落去~~
大概有條數........
基本上,呢個婚禮用曬我地d錢,
所以找埋呢兩期咭數就知真正用剩幾多錢~~
Originally posted by 極樂 at 2007-2-11 03:08 PM:

係丫~~雖然我地mask左d支出.........
加油呀!
超越自己,攻其不備
Originally posted by 極樂 at 2007-2-11 02:43 PM:

去台灣都係6,7千咋喎~~邊使萬幾蚊...
唔該晒..:p

咁我自己搵搵資料~
事源係我有朋友響台灣影左輯好靚..我就叫佢介紹..
佢介紹左個地方..計埋數我睇..兩個人駛左萬幾蚊~我就以為要咁貴囉

唔駛就最好lu..

祝妳新婚快樂~
Originally posted by 王晶 at 2007-2-11 11:09:

老友 廿皮野搞banquet 係咪酒店果...
Banquet in JW Marriott.  200K is the minimium charge.  Heard that they have raised the min. charge to 240K.
一生人第一次通常都係乜都做足
所以會貴

但係如果唔好彩要再結既話
又唔同講法
肯定會求其左
唔結lo 洗咁多-.-;;
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 結婚洗費

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。