<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 推理大挑戰(第四關)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by sakura310 at 2007-3-4 08:59 PM:4 t( l% e* U. J# }
我是個很誠實的人(但唔老實)
) g, W# d3 N! d- K* |& I係我幅...
) B1 B, s; T* x; j* J* \! d
; L6 f& K1 Q$ D' u, n' ke加先黎自我更正.........作癈!!!!
Originally posted by sakura310 at 2007-3-4 20:59:
0 A9 M' @( b. Y$ ~9 y3 h/ j我是個很誠實的人(但唔老實)
! l* M2 m/ ~! u6 |7 a7 `, [% c係我幅...
# t- T; B' n+ g# j
Originally posted by playbr2 at 2007-3-4 21:03:
$ U" l6 \9 j5 R0 n
/ _( D2 u' [, K, a( w  f7 X
2 |( R  o2 r7 k$ E4 O8 `$ @e加先黎自我更正.........作癈!!!!
/ F2 a! ~8 [# f8 T! G3 E- H% A# b快D重新交file啦
我只重交圖片算了
1 a/ \" }- j+ u( ?' `. E4 z9 z1 \! R. a9 }9 ?. w5 t
我只是好奇問問# Z9 k- Y$ x: d5 W4 H
play兄你明唔明我在夢中得到咩野啟示?
' S9 o6 l& t- `3 J3 w9 t$ Z! O. |! ?+ }9 ?6 v0 e. E
[ Last edited by Triangel on 2007-3-5 at 12:48 AM ]

13ball.rar (2.1 KB)

Originally posted by sakura310 at 2007-3-4 21:25:% c* Y; {% g" x6 l
我只重交圖片算了
* P9 `2 A* o5 N: \5 Q答到就得啦!!
2 F" t3 b4 `( V0 x8 {) A6 Z, l+ N! _! E, W
1 p0 c! L8 u, G( f) U: O' q不過sakura兄當初咪話無可能咩?
4 s5 U5 \) v# Q& e
Originally posted by guswan at 2007-3-4 09:31 PM:
: I  P1 e  r6 k8 R0 L& }$ c
4 {( b3 r* D' |0 ^1 Z答到就得啦!!
' y8 [0 b+ Z$ G# w& L! l9 h0 U+ Z8 B# s; Y+ h4 a
不過sakura兄當初咪話無可能咩?
6 f3 X4 O3 d9 X4 D
( A6 s- [! a, L" S1 S
( @9 \# |! j5 r
. i( j3 [/ t' w$ i% H- ?7 ~) h$ y/ ?
我當時說
; D- E3 w2 S2 u) Z( N" R/ R5 s% ^# ^4 q0 n/ c- s& K' W0 }
「如果要透過3次操作,要在13粒波子中搵出一粒未知重左定輕左ge波子,我會說是不可能的
; j, w2 Y" S: S. H但我見到又有人答到wor,雖然我沒有看他們的答案(所以我唔知係邊種情況,我估佢地答0岩掛...)* m. ~5 j  F4 u7 X4 P, u2 U( z
所以我覺得係問題出在我身上,但又不能確定[<=我是這樣說的]
8 `5 j, n2 q' A1 c6 a' p/ F. f' ~* v  N% W' f. O
[ Last edited by sakura310 on 2007-3-4 at 09:49 PM ]
除非加多一粒己知重量正常的球(BALL X), 否則三次根本不可能!!!
Originally posted by ming8964 at 2007-3-11 06:17 PM:% W! H5 N- m4 M4 ^
除非加多一粒己知重量正常的球(BALL X), 否則三次根本不可能!!!
3 P+ P( Z1 V! E" U, }/ F% N
! g; w* }2 e: D吾計我,e個論譠都有三個人通關,点會冇可能.......真理就係真理,冇咩''除非''丶亦都冇咩''不可能''!!!!
Playbr2:『恭喜 qqwqqwqqw1  兄 成功通關 , 成為進士』
* K; s+ y& w  E, [5 Y$ g
本帖隱藏的內容需要積分高於 65535 才可瀏覽

% I4 X& s/ }9 f5 b$ p2 g
7 y5 e! k  l8 z4 ^! ?) P太遲發現有得玩希望睇得明,寫到程式碼咁2 T4 x, ]7 G8 e. Y$ F+ r# {& z
/ F8 U5 }8 q8 i( c" W
[ Last edited by Triangel on 2007-3-12 at 01:40 AM ]
Originally posted by playbr2 at 2007-3-11 22:45:% X. h/ o- \# _% |5 {7 S; t
吾計我,e個論譠都有三個人通關,点會冇可能.......真理就係真理,冇咩''除非''丶亦都冇咩''不可能''!!!!
8 L9 q7 b4 p: _0 y& O5 Y! f! g邊有真理?
9 |( w. @4 ^7 e自己相信咪就係真理.3 x* D  t" [3 V9 E8 C6 R, n( L
自己覺得不可能就真係變成不可能.& o/ i" A+ V# C
不過只係自己個世界細咗,$ I4 A- I: w9 m8 |7 j
睇唔到其他人睇到嘅世界.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 推理大挑戰(第四關)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。