<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 最難食既即食面!!!
返回列表 回復 發帖
QQ牌d野,真係唔好食...
超力米粉...
十分之唔掂...
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
Originally posted by clkgtr at 2007-3-14 12:22 AM:

咁你試吓將兩個杯麵整碎, 放滿落其中一個杯裡面, 再用熱水局

睇吓有咩結果
上面有個洞下面有個洞
杯又唔係大過人,有幾多野食?
Originally posted by BBNN at  04:29 PM:

上面有個洞下面有個洞
幾蚊雞,你重想點?
杯麵一般都有例明淨重幾多,你試下揾個磅磅下,睇下有冇呃稱
Originally posted by BBNN at 2007-3-14 04:29 PM:

上面有個洞下面有個洞
我次次沖完,食0個時都係滿滿的,睇唔出佢有乜野ark稱

可能你喜歡乾吃杯麵卦?
有防腐劑,少吃為過
Originally posted by gackut at 2007-3-13 08:25 PM:
一定係四州紫菜湯麵
d麵仲衰過福字甚至沖熱左既麻咪麵
真係好鬼難食
我覺得幾好食wor.............
Originally posted by gackut at 2007-3-13 08:25 PM:
一定係四州紫菜湯麵
d麵仲衰過福字甚至沖熱左既麻咪麵
真係好鬼難食
絕對100%認同

點煮都係好難食,d麵煮完好似有d帶黑色

食落口真係好難頂,好似食番自己嘔出黎o個do野咁

一句到未〔難食〕
四州紫菜湯麵真係咁唔好食???
Originally posted by speedy30 at 2007-5-13 07:04 PM:
四州紫菜湯麵真係咁唔好食???
我上年買左五包裝, 到依家仲食剩一包...
初初係因為鍾意食辣, 但真係得個辣字...
另外想講失望既係公仔麵, 雖然呢個品牌名稱
幾乎被列為正統即食麵既代名詞, 但係品質無甚長進,
甚至有倒退感覺, 話說之前以平均$1.5一包既價錢買入
五包裝, d麵質好差, 無論用大火煮抑或拎去叮, d麵都好快就碎,
放入口更加唔在講, 唔係懷念佢包冬菜油我實唔買...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 最難食既即食面!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。