<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » A-Level 發洩站----讀得辛苦就入嚟嘈吓啦~ 
返回列表 回復 發帖
Originally posted by shehboy at 2007-3-29 00:44:
版主們, 點解仲留d 咁既post係世上?

版友,有火爆字眼其他區就一定唔比咖喇~
不過,
游[氣]人間‧頑童俱樂部 就可以容納到,比個機會大家鬆下抖下呻下發洩下啦~

話時話,要應付A-Level 嘅朋友,發洩過後記住要繼續努力千祈唔好氣餒呀,祝你地好運~
我今年係repeat a level...原本真係好想爆粗發洩吓...
不過見到樓主比人咁樣少法, 都係收番個念頭
呢個帖都講明係發洩, 我唔明人地爆粗有咩問題囉
港男呢到就係比人relax ga ma, 唔係咩?

不過後尾睇番先知原來呢個帖本身唔係喺呢區, 如有得罪請見諒...

[ Last edited by queenly on 2007-3-29 at 10:17 AM ]
If You don't want to take A-level, just do it
BUT you may think about how to earn the money for your life in the future.
I think your parent would not live you when they died.
So take the ticket to U and think the future.
THIS IS THE REAL.
聽日就考~ 我都好淆~ 尤其呢科好睇marker 點改~唉
啊~啊~啊呀~
聽日啦..溫都溫到我傻左..

依個回覆主要係想搵賢兄既.......
希望你睇到啦

仲有一日咋..
我地既夢想呀賢兄
我地要為果陣既承諾努力牙..
我知我地一定得ga
Originally posted by eqhigh at 2006-8-30 11:48 AM:

一齊努力讀書吧!賢兄
出年大學可能會見到你呢
Originally posted by 自由神 at 2006-8-30 11:51 AM:

一於咁話!
我約定你!
仲有Duff,,
會考一定要14分以上
唔係我笑你ga

[ Last edited by eqhigh on 2007-3-29 at 05:00 PM ]
不讀不讀還須讀.......面對現實.....闖過呢個難關仲好啦~~~
A-LEVEL?? 太耐世紀o既事..... 以過來人身份同大家講, 唔讀好d 真係一世後悔...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » A-Level 發洩站----讀得辛苦就入嚟嘈吓啦~ 

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。