<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 06/07足總盃:南華vs愉園【現場直播】
返回列表 回復 發帖
D 講波佬 成日都系到 講 水"乙水" ,水"乙水 "
佢地悶吾悶嫁。。。
靚仔娛
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-5-19 06:07 PM:
D 講波佬 成日都系到 講 水"乙水" ,水"乙水 "
佢地悶吾悶嫁。。。
佢地成班佬係度自說自話
完全無諗過我地既感受
:「唉!咪囉!個法比奧都無衝刺力。佢高就夠高呀!無迪天奴咁大隻呀!」

大佬呀!隊隊都有一個迪天奴就唔L使踢波啦!
不如搓下衛生波算啦!
Originally posted by 自由神 at 2007-5-19 06:12 PM:

佢地成班佬係度自說自話
完全無諗...
迪天奴 超壯啊,
叫佢同韋拉,撞下, 吾g 死吾死.

反而我like法比奧

吾知點解, 卓卓 無出呢﹗﹗
佢入好多波嫁 wo!

比佢地自娛下 lo, 佢地都一把年紀, 無得踢lu...
靚仔娛
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-5-19 06:18 PM:

迪天奴 超壯啊,
叫佢同韋...
自娛還自娛呀!
做緊節目嫁大佬!

我都幾Like法比奧!我覺得佢做二傳唔差。
Originally posted by 自由神 at 2007-5-19 06:21 PM:

自娛還自娛呀!
做緊節目嫁大佬!

我都幾Like法比奧!我覺得佢做二傳唔差。
我非常之同意你啊﹗﹗
希望香港足球有進步 la. 吾洗依賴曬d 外援.
88, 我走先
靚仔娛
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-5-19 06:23 PM:

我非常之同意你啊﹗﹗
希望香港足球有進步 la. 吾洗依賴曬d 外援.
88, 我走先
Originally posted by kakeidevil at 19-5-2007 18:01:

你唸住擺 link上黎???........定up段片上黎???
都可以
我都有睇電視直播,始終只係電視角度...有時唔係咁易睇清犯規動作...
南華,三冠王好波!
Originally posted by 小妖 at 2007-5-20 10:45 AM:
南華,三冠王好波!
十卜你,南華踢得好
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 06/07足總盃:南華vs愉園【現場直播】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。