<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » [獨家][自拍] 20/06獨家探班@江若琳in RTHK
返回列表 回復 發帖

[star] [獨家][自拍] 20/06獨家探班@江若琳in RTHK

獨家自拍 20/06凌晨獨家探班@江若琳in RTHK

3 photo only~End

[ Last edited by d228216 on 2007-6-23 at 11:53 AM ]

2448 x 3264 PIXEL下載

點解對眼可以咁大……
唔知佢唱歌得唔得?
支持社民連!
Freedom Forever
thx~~~ 乜個鼻好似咁大咁既???
Originally posted by Shermen at 2007-6-20 11:14 PM:
獨家自拍 20/06凌晨獨家探班@江若琳in RTHK

3 photo only~End

[ Last edited by Shermen on 2007-6-20 at 11:29 PM ]
Originally posted by autod at 2007-6-21 01:23 AM:
thx~~~ 乜個鼻好似咁大咁既???
係呀, 我都覺佢個樣好一時時, 佢依家個裝睇落直頭好似另一個人咁
Originally posted by RyuII at 2007-6-21 10:04:

係呀, 我都覺佢個樣好一時時, 佢依家個裝睇落直頭好似另一個人咁
This is because of the make up lor~
I knew that her nose is big for long but then this black frame glasses makes her nose much bigger
Actress is like this ga la, make up is important to them~
呢度影到好鄰家女孩feel,同見到真人差好遠...
Originally posted by sas at 2007-6-21 01:14 AM:
點解對眼可以咁大……
唔知佢唱歌得唔得?
假眼(隱形眼鏡)

寧神養目好視力

http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=150169
打9肥堡 大聯盟
Originally posted by sas at 2007-6-21 01:14 AM:
點解對眼可以咁大……
唔知佢唱歌得唔得?
通常視力比較差的人雙眼都會大d
我唔記得係因為眼球做咩事

不過佢唔化妝都好靚女

^^

good 啊 有冇大量圖片???
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » [獨家][自拍] 20/06獨家探班@江若琳in RTHK

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。