<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 吹水版 » 笑爆肚開心笑話區 » 新手指引,請多加留意
返回列表 回復 發帖

新手指引,請多加留意

老友.... 係時候睇下回帖了.... 好心提醒...
版規 http://www.26fun.com/bbs/viewth ... mp;page=1#pid508991

若該標題內沒有注明
[轉貼]  、  [原創] 、 [轉圖] 、  [原圖] 、
[轉片] 或 [原片]

不再作任何警告
每個扣3個
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid2216176
autod!!!!!!!!!!朋友,你好似唔抵得人地有post出咁既!
差唔多個個post都有你!仲要係警告呢樣,警告果樣!
到時恐怕冇人出post喇!係,更正別人錯誤係好事!
但係係覺唔覺得過左火呢?

睇你都係話:[我唔覺喎!你吹呀!]果d人黎!
都係算啦
Originally posted by 小金金 at 2007-6-28 09:47 AM:
autod!!!!!!!!!!朋友,你好似唔抵得人地有post出咁既!

都係算啦
我提多佢幾次,係唔想見到佢俾人扣分或者ban...
我都係新仔,我都明白想加分,我亦曾經因為唔跟規距被扣分,原因只因為冇睇清楚版規.
況且我冇警告佢,只係希望提醒佢...
我同佢三唔識七,冇必要唔抵得佢...

如果覺得我過左火我講聲唔好意思,但既然有版規就應該遵守...
我地應該鼓勵守規距既post....而唔係違規既post....你同意嗎?
Originally posted by 小金金 at 28-6-2007 09:47:
autod!!!!!!!!!!朋友,你好似唔抵得人...
好心遇雷劈.......
做壞規矩...............

唔通個個犯晒版規都唔應該理, 唔應該提醒?
咩道理黎??

最後, 呢句我話既........
「我真係唔覺喎~~你冇符個喎~~」

[ Last edited by Edgar Davids on 2007-6-28 at 01:08 PM ]
Originally posted by 小金金 at 2007-6-28 09:47 AM:
autod!!!!!!!!!!朋友,你好似唔抵得人...
會員小金金:
  呢度係 【笑爆肚開心笑話區】
     唔係會員互相攻擊地方
          我唔想再見到d無聊攻擊字眼
             係笑話區出現
                 多謝合作
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by Triangel at 2007-6-28 01:10 PM:

會員小金金:
  ...
唔好意思各版主.... 以後提醒都適可而止.....唔令版主難做

[ Last edited by autod on 2007-6-28 at 01:33 PM ]

autod 完全正確,各版友出帖前請先閱覽各區版規,多謝大家合作。
autod 加分以示鼓勵,繼續努力。
Originally posted by 小金金 at 2007-6-28 09:47:

都係算啦
會員小金金請你留意用詞勿無風起浪製造事端,否則面斥不雅。
我路過又黎多事下先 XD

我覺得autod做得唔錯wor
方法亦都0岩
我指ge係佢個個post都話俾人聽佢地做錯d咩

講真,得兩個post有呢d回覆,無咩人會留意
但如果有一堆post都係咁,睇ge人自然會明白唔好犯呢d犯哥d
咁對將來想開post ge會員黎講可以有個提醒作用,免得佢地被扣分ma

可能小金金會員會覺得佢個個topic咁回會係呃post啦,但係呢,autod黎左都成個月有多啦,自然知d規矩
而且而家已經無左一回覆一加分呢回事,所以就算不停回post都未必會有分加

吹水完畢,我走了
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 吹水版 » 笑爆肚開心笑話區 » 新手指引,請多加留意

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。