<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 身上得$5, 點樣可以最飽?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 小金金 at 2007-7-9 09:33:
我知!旺角有間麵包店!佢地d波蘿包1蚊個咋
真係好抵ga!你買3個仲有2蚊可以過隔離間士多用2蚊
買罐新奇士橙汁飲!!!!!!!!正!
唔係化!有冇吹大左啊!
1蚊雞!邊度啊!
買公仔麵煮黎食
無論天氣有多冷 都不及人心的冷
Originally posted by killman at 2007-7-9 01:42:
身上得$5, 點樣可以最飽?
好問題woo
都未林過身上得5蚊可以食d咩
$5蚊.....
我會去麵包店買方包食(收舖果時買平好多)
買平既麵條煮黎食
去街市買番薯(5蚊3條)
Originally posted by 勇勇 at 2007-7-13 20:30:

唔係化!有冇吹大左啊!
1蚊雞!邊度啊!
有ar
好多麵包店都有
5蚊3你波羅,腸仔,叉燒,火腿蛋
收舖買唔唒就唔要ka la
所以$1蚊買左佢唔出奇
尋日用$8買左個拿破崙, 都頂得下肚
所以你有$5 o既話, 不妨問人借多$3
Originally posted by 艾力克 at 2007-7-17 11:47 AM:
尋日用$8買左個拿破崙, 都頂得下肚
所以你有$5 o既話, 不妨問人借多$3
Originally posted by killman at 2007-7-9 01:42 AM:
身上得$5, 點樣可以最飽?
你冇說明在那地方[身上得$5]?
如在香港,買個公仔面+隻蛋翻屋企煮好過;
但如在大陸,已經可以買盒兩餸飯嫁啦!
我真係試過得返$15食lunch,去咗7-11買碗撈麵($5) + 燒賣 ($5) + 再過OK買盒375蜜瓜奶。咁就一餐。

如果真係得$5,我諗買碗撈麵($5)係7-11堂食,都夠飽,可以行過去九龍公園飲水
5蚊...
應該買到一大包方包...
對晒成包飽到傻...
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 身上得$5, 點樣可以最飽?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。