<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 25/7 02:45am 格拉斯哥流浪 vs 阿積士
返回列表 回復 發帖

[發埋便] 25/7 02:45am 格拉斯哥流浪 vs 阿積士

入球大1.85
不要問,只要信!

[ Last edited by 龍九州 on 2007-7-24 at 04:25 AM ]
廣東台有得直播

對賽
歐聯  30/10/1996 格拉斯哥流浪 0:1(0:1)
歐聯  16/10/1996 阿積士    4:1(2:0)
歐超盃 24/01/1973 阿積士    3:2(2:2)
歐超盃 16/01/1973 格拉斯哥流浪 1:3(1:2)

格拉斯哥流浪
友賽 21/07/2007 客 和 福爾柯克  1:1(1:0)
友賽 17/07/2007 客 負 漢諾威   0:1(0:0)
友賽 15/07/2007 客 勝 利普斯達特 4:2(2:2)
友賽 13/07/2007 客 勝 居特斯洛  3:0(2:0)
友賽 24/05/2007 客 勝 洛杉磯銀河 1:0(0:0)

阿積士
友賽 18/07/2007 客 勝 奇克    8:0(2:0)
友賽 16/07/2007 客 勝 GFC   9:0(6:0)
友賽 14/07/2007 客 勝 WSB   4:0(3:0)

格拉斯哥流浪火力不足,而阿積士前鋒大執位,要入波有難度!

人類出世也是一個離開也是一個
阿積士贏硬la!!!

by最忠心忠實ge ajax fans..
Originally posted by wizard000 at 2007-7-24 12:07 PM:
阿積士贏硬la!!!by最忠心忠實ge ajax fans..
格流唔識入波,阿積士牌面高,而且英荷距離甚近,無乜主場優勢!
話曬阿積士都係打進攻足球,而格流攻不強守不強,等死格。
買和波,阿積士讓球不二之選了!

Originally posted by 龍九州 at 2007-7-24 04:24 AM:
入球大1.85
不要問,只要信!
馬會開咁既賠率,我就覺得會開細!
Originally posted by locklock at 2007-7-24 11:31 AM:
廣東台有得直播:...
有線電視62台都有直播!
有裝有線就唔使上網睇!
Originally posted by KLF at 2007-7-24 08:50 PM:
有線電視62台都有直播!
有裝有線就唔使上網睇!
我寧願上網睇囉,可以邊睇邊交流,但睇住個電視,我就無心機打字了。
還有錢多先會又上網又睇有線,唔係二合為一,不知幾咁化算!
我依家睇緊利記VS南華,都不知幾開心,
洗鬼排大隊,講曬粗口,原來網上有得睇。
還有如果要睇,有線都無得過你睇,你要去開now。真富貴!

其實我都同意友誼賽最好都係買大.......好過買輸贏.......不過又係果句.....
咁多波買...無謂花腦汁去諗啦......
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
未到90分鐘球證就吹雞,果然好友誼!1:1開細,幫你唔到了!

我都買咗..可惜..下半場超多機會都把握唔到!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 25/7 02:45am 格拉斯哥流浪 vs 阿積士

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。