<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【賭波】賭八號波
返回列表 回復 發帖
Originally posted by toro at 2007-8-10 09:34 PM:

只要個風一直唔消散,的確係幾年都...
我又用番同一個比喻,一場波踢左幾年都仲係2:0,
個球證都唔吹雞,的確仲有機會開大既
路過八下掛~
睇完晒所有reply,
乜原來分對某幾位會員真係咁重要 ?

其實大家上黎主要目的都係想Relax下姐
玩game唔係贏就係輸
真係值得為左區區幾分而令到個氣氛咁差 ?
點解唔可以開心d面對個結果呢 ?

至於"華娃"個盤其實講得好清楚
所以之前一晚小弟己經為兩位member調解過一d爭拗
總之今次輸左的member只可以嘆一句"風回"路轉
Originally posted by locklock at 2007-8-10 10:04 PM:

蛙盤勁過DR HO開過D盤好多!會轉彎...
由頭到尾係勇少誤解左個game既規矩

如果小弟當晚知道一定會更詳細講解清楚
Originally posted by ckyckk at 2007-8-10 22:55:

由頭到尾係勇少誤解左個game既規矩

如果小弟當晚知道一定會更詳細講解清楚
後尾我都知道係唔會左個post,我話膠膠呃我只不過係講笑!
膠膠出盤我一定支持,因為多數係送分,我都贏唔少啦!
有D C字頭嘅L樣會員係度扮勁姐
Originally posted by 勇勇 at 2007-8-10 11:08 PM:

後尾我都知道係唔會左個post,我話...
哈哈.........總之大家一場誤會

所有野一笑置之,大家happy咪算囉

勇少輸既分預小弟一半
Originally posted by ckyckk at 2007-8-10 23:12:

哈哈.........總之大家一場誤會

所有野一笑置之,大家happy咪算囉

勇少輸既分預小弟一半
咁好
下次可以再輸大D
Originally posted by 勇勇 at 2007-8-10 11:08 PM:

後尾我都知道係唔會左個post,我話...
你唔係話我扮勁呀?
我邊度扮勁呀哥哥?
分我唔要都得,但係道理就點都要講明
由頭到尾都係你誤會
何點燒到黎我度?
真係好好笑
我冇睇到呢個post,知道我都想賭番一下.

終於睇晒成個post。
不得不讚呀蛙,真係鬼材。
八號"波"八號風"球"...........同球[財]球戲櫬到一絕,好!
球[財]球戲有呢個咁有創意主持人,確實深慶得人。
可惜, 一個咁精彩游戲,比一d 輸打贏要人搞到失色,無耐。
坦白講,一句"帕布會唔會打得成八號風球"已經好簡單,買打得成八號就贏、買打唔成就輸咯~
我唔明搞到咁複雜做乜!
又呢樣又樣,駛唔駛搵個天文台台長同你講解?
贏就贏、輸就輸,唔好同我講乜條氣唔順,仲衰過馬會門口磨爛蓆d 呀叔呀伯咁。
"帕布"兜唔兜圈有乜所謂?有本事,開到個盤有個風兜十鑊令到香港掛十次八號風球,買幾多要幾多,我賠比你。
私人賭現錢都得!你係有本事,我幾大都受。
又要字面、又話以後唔玩呀蛙盤;我同你講,應該係我唔做你生意!
諗埋遊戲出想大家開心重要比你嘈嘈閉?你好唔好意思?
加分好好玩呀?咁多人回覆睇都睇到眼盲咖!為你地咋,你估為自己呀?
唔該幾個咁多不滿人,檢討一下啦!
唔滿意,見到我就搵我晦氣啦,咪搞其他post 同其他人~

呢個game,我100%欣賞。
呀蛙,多謝你呢個咁出色idea,thank you~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【賭波】賭八號波

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。