<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 阿嬌點解喊?
返回列表 回復 發帖
其實真係好難受
5 r9 n  y# w3 w% E佢都唔知點再面對d小朋友
Originally posted by a13670 at 2008-2-15 01:32 PM:; @/ D2 E; b7 ]; W$ G

9 k1 k. ^/ `" t& Z; s2 ~3 a- o, ^# x+ T# Z) O! H
因為姐姐果度用得多lo,小妹妹你試想下,你用果舊擦紙膠,係唔係用耐左就好污糟呢
5 l$ k: h" M/ r: r/ b

9 J% ?" D- f) f. i! Q: v
! I9 w: w7 m( S
Originally posted by chong2002 at 2008-2-15 12:59 AM:$ m' M* X' `$ V
7 y! B% S/ E# E# o4 y: f
好啦,佢依家喊左  F5 ~4 L6 \7 M* L; |
閣下會唔會同情佢?
- L* j. x( {/ d9 D! c
) k- a' H5 j" a! @" G0 ]我唔會同情,局既機會太大,你望下呢個post既回應就知有幾多人中左計。
我愛長澤
咩都比人睇曬
  ~9 O$ S1 Q- X- d又有人嗌黑鮑1 N8 v1 ]" B# u5 V1 U& t1 |6 p

' g1 o7 a2 I" Z6 [7 y6 ~4 f1 Y仲唔死 = ="
Originally posted by a13670 at 2008-2-15 01:32 PM:$ q/ Y7 i+ p) ?( {: [9 G6 M
嘩!呢個比喻好好呀!哈哈
! a; S+ V, r6 [& ~$ R
9 [  y( ?& P7 |( @因為姐姐果度用得多lo,小妹妹你試想下,你用果舊擦紙膠,係唔係用耐左就好污糟呢
( [& L; R% O; c; P4 s' `
嘩!呢個比喻好好呀!哈哈
果條友真係勁呀,唔驚比佢d所謂既fan屎打呀
Originally posted by a13670 at 2008-2-15 01:32 PM:9 I3 b5 L' D) u5 c) h. Z
9 U1 n, `; f8 g6 G( I& m1 g

, G1 ~( r5 w! r% z1 ^  i9 b+ H5 E* j因為姐姐果度用得多lo,小妹妹你試想下,你用果舊擦紙膠,係唔係用耐左就好污糟呢
# k% u4 ?5 u9 _- U9 h% c
; W7 d* C2 I( r. C5 h( R, H/ u
妹妹的橡皮擦既新解釋
Originally posted by s_mon at 2008-2-17 05:36 PM:" P# [- p! `: q4 A; k
果條友真係勁呀,唔驚比佢d所謂既fan屎打呀
, u( Z; ~, I0 u& i8 a
( `8 N* e; P! O9 ~0 H
所謂既fan屎,咪又係一堆人之麻,你估下佢地會惡得乜出樣先
, u$ ~% U+ ]2 B8 F班fan屎唔通派人去打陳生咩
因為佢天真...
/ ^9 k. r  H$ {9 p# j以為我地都天真...
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
佢疑似喊者 都冇真喊
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 阿嬌點解喊?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。