<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 中國足球正垃圾
返回列表 回復 發帖
wow they really showed their great sportsmanship
Originally posted by lizard at 2008-3-5 03:52 AM:

首先一點 我係度討論緊 唔似得你係吹出黎既
印象中正選球員上陣者多為年青球員

食屎啦,仲兜!

你敢膽叫人道歉,就先要資料正傕先啦。
用流料,想屈人道歉,天下間未見過有如此賤格網友!野蠻無理
打正旗號,叫人道歉,現就改口【做與討論】,你又係食屎啦!

你好道歉啦,無賴王晶!

再引你#44,你自己睇清楚,你個無賴,憑甚麼用流料,反而叫人道歉!
【首先 請你再道歉一次 係青年隊唔係二隊
若然你對中國男籃球員唔認識既請你講一聲 我會諒解
如果以青年隊去應戰由成年球員組成既國家隊比賽大敗 我唔覺得有咩咁醜
反觀閣下 認為其他國家隊以成年球員出戰
打低以年輕球員為主既中國隊 覺得好滿足 咁只好怪你要求低
我亦替你這種知足常樂既性格而高興】
資料正確 你連資料都未有憑咩話我錯?學人講資料
楊鳴  易立  打亞錦賽既時候都係17,18歲 話係青年隊有咩錯呀
隊中只有3,4名球員年齡過二十 但係又唔超過23歲
但係呢幾個唔係正選隊員!打主力既全部係年青球員
我又唔係講佢地係u19國家隊 咁我姐係錯咩?道咩歉?
好似港足咁 d老闆話組青春班都有幾個高齡球員喇
反觀你條友 連出咩人都唔知就話二隊 就真係大錯特錯喇
算把喇你~~你愈講落去只會愈覺得你無料!

PS.版主  有人話我賤格同叫我食屎   ~~ 我感到被侮辱~~
希望你處理一下~~
Originally posted by 王晶 at 2008-3-5 01:31 PM:

資料正確 你連資料都未有憑咩話我...
唔係唔比你兩條友口水戰, 問題係請先睇下個標題!!

"中國足球正垃圾 "

唔係講緊藍球, 所以你地邊個講得o岩也好, 講得錯也好, 都無用...

係"中國足球正垃圾 "上面討論, ok?
Originally posted by filter-052fans at 2008-3-5 02:02 PM:

唔係唔比你兩條友口水...
我由第二頁已經叫佢唔好離題架~~
Originally posted by 王晶 at 2008-3-5 01:31 PM:

資料正確 你連資料都未有憑咩話我...
以下係中國中新社北京報導:
【2007-07-20 18:14:06   
  中新社北京七月二十日電(記者 王祖敏)
第二十四屆亞洲男籃錦標賽暨奧運男籃選拔賽將于本月二十八日至八月五日在日本長崎舉行。作為東道主,中國男籃已經自動獲得北京奧運會的參賽資格,為了能讓一線隊伍集中精力備戰奧運會中國男籃二隊承擔起了本次亞錦賽的重任。

將于本月二十一日至二十三日在張家港舉行的三國國際籃球邀請賽,堪稱是“精華版”的亞洲錦標賽。近幾年,西亞籃球的迅速崛起,打破了亞洲籃壇的中、韓、日三足鼎立的格局,而參加本次三國賽的卡塔爾隊和約旦隊恰恰是西亞“新貴”的代表。在去年底的多哈亞運會上,卡塔爾隊力壓韓國、黎巴嫩等強隊獲得亞軍,約旦隊更是以第四名的身份成為亞洲籃壇的最大黑馬】

中國男籃二隊----定義由〔中國籃協國家隊管理部部長、本屆亞洲錦標賽中國男籃領隊張雄〕=====吾係我亂作既。

吾過23歲都叫青年隊呀?青年隊,係你自己去定義咩?

自己去亂落定義,亂去叫人道歉既============就正一廢柴。
亂去定義,而屈人道歉既人,即係你---王晶。=====野蠻人。

只有就係食屎大既野蠻人,先會亂作料,
明知自己錯,仲要兜!
正廢柴無賴!

再引你#44,你自己睇清楚,你個無賴,憑甚麼用流料,反而叫人道歉!
【首先 請你再道歉一次 係青年隊唔係二隊
若然你對中國男籃球員唔認識既請你講一聲 我會諒解
如果以青年隊去應戰由成年球員組成既國家隊比賽大敗 我唔覺得有咩咁醜
反觀閣下 認為其他國家隊以成年球員出戰
打低以年輕球員為主既中國隊 覺得好滿足 咁只好怪你要求低
我亦替你這種知足常樂既性格而高興】

[ Last edited by lizard on 2008-3-6 at 02:31 AM ]
lizard,
I deduct you point is due to your attitude
it'd be not what you're talking is right or wrong.

Regards,

Bright

"你食屎啦,仲兜!"

It'd be more than once... Please understand what's the rule in here
You may think you are right, but your attitude is unaccepetable
We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
p.s. THis topic is locked
We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 中國足球正垃圾

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。