<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 熱辣辣碗仔「刺」!
返回列表 回復 發帖

[發埋便] 熱辣辣碗仔「刺」!

球財區呢排好旺,個個都爭住出帖,搞到依度好鬼熱鬧
上次小試牛刀推介南錫得左
今晚再添食!

打頭陣既係熱刺,雖然佢地表面睇好似冇乜野爭,但事實上以佢地人強馬壯既陣容,對住保頓依類下游球隊唔使出盡全力都贏到喇!
雖然話對手保頓有搶分既需要,但係如果自己係掂既都唔使搞到依個田地喇!

所以依場一於捧:熱刺 主勝(1.75)
加上熱刺攻力有保證,再捧:熱刺 大(1.72)

同一時間仲有一場推介:曼城 對 富咸
今次情況同上面果陣一樣,而且對曼城主場相當有信心
所以都係撐主隊,再考慮到兩隊攻力一般,補多個細盤

曼城 主勝(1.77)
曼城 細(1.7)
波膽估:1:0(6.5)
呢条刺我刀幾鍾意,主場肯搏!!
唔知点解,呢次~曼城我驚艾力神玩野!!不過富咸真係作客曳!!
好!撐撐你上身先,下身就夜d先!
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-4-26 06:40 PM:
呢条刺我刀幾鍾意,主場肯搏!!
唔知点解,呢次~曼城我驚艾力神玩野!!不過富咸真係作客曳!!
好!撐撐你上身先,下身就夜d先!
哈哈,第一次係度同你傾計呀爹爹
今晚我都係撐熱刺多少少,所以主題個名都係搵左熱刺
其實今晚幾隊主隊都信得過,仲有新特蘭, 韋根等等
我已經兩場信心大d既出黎咖喇
所以我覺得兩場都撐得過!
我冇買哩場
不過都祝你成功
Originally posted by eqhigh at 2008-4-26 07:07 PM:

哈哈,第一次係度同你傾計呀爹爹:...
Hello,靚女巡察,你好省鏡wor!今晚d ball好激,英冠同英超大部份主勝刀落左菲牙!小心揀!
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-4-26 20:22:

Hello,靚女巡察,你好省鏡wor!今晚d ball好激,英冠同英超大部份主勝刀落左菲牙!小心揀!
今晚德甲波好睇好多
有護級戰,又有D球隊為歐洲賽而戰
Originally posted by eqhigh at 2008-4-26 06:24 PM:
上次小試牛刀推介南錫得左
今晚再添食!

打頭陣既係熱刺,雖然佢地表面睇好似冇乜野爭,但事實上以佢地人強馬壯既陣容,對住保頓依類下游球隊唔使出盡全力都贏到喇!
雖然話對手保頓有搶分既需要,但係如果自己係掂既都唔使搞到依個田地喇!

所以依場一於捧:熱刺 主勝(1.75)
加上熱刺攻力有保證,再捧:熱刺 大(1.72)

同一時間仲有一場推介:曼城 對 富咸
今次情況同上面果陣一樣,而且對曼城主場相當有信心
所以都係撐主隊,再考慮到兩隊攻力一般,補多個細盤
曼城 主勝(1.77)
曼城 細(1.7)
波膽估:1 : 0 (6.5)
輸錢皆因贏錢起!今次貪勝不知輸!

買左:

$200 熱刺 主勝
$200 熱刺 大
$200 曼城 主勝
$200 曼城 細
$100 曼城 1 : 0

賽果:

熱刺 1 : 1
曼城 2 : 3

以為可以贏千蚊,點鬼知全軍覆沒!
九舊水化為烏友,真係貪勝不知輸!

No problem ,KFC兄,記住~嬴錢>>一切由輸錢開始,揾多dla,加油!!
Originally posted by KLF at 2008-4-27 01:11 AM:

輸錢皆因贏錢起!今次貪勝不知輸...
真係唔好意思呀
原本諗住實食冇痴牙,諗知全軍覆沒
睇住曼城半場已經贏住兩球,估唔到咁都可以比人追番
熱刺又咬極都咬唔入保頓

真係好對唔住呀KLF兄!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 熱辣辣碗仔「刺」!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。