<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 黎埋今晚,以後好小機會黎勒.......
返回列表 回復 發帖
Originally posted by alan123boy at 2008-5-23 01:30:

kalos 是大學生?很厲害啊,我文化...
你咪玩我啦, 有你做朋友係我既榮幸~
文化水平我個人覺得唔係咁重要, 重要o既係一個人o既心.
你養家咁辛苦困難, 都仲捐助四川d人民, 就知你係一個點o既人, 所以話:
有你做朋友係我既榮幸
Originally posted by 自由神 at 2008-5-23 01:40:

alan叔真識講笑

不過話分兩頭,自由神 談吐真係好有水準嫁
超同意~
講粗言穢語唔一定代表文化水平低既  男人既野,傾計加D粗口代表我地係老友咋
Originally posted by alan123boy at 2008-5-22 08:36 PM:
hihi~各位版主and會員好!黎埋今晚,...
我淨係記得你成日爆粗
唔好咁爛口啦....

多野做梗係做野先...但エ餘都要relax吓, 揾人吹吓水
Originally posted by d228216 at 2008-5-23 12:52 AM:

我淨係記得你成日爆粗
唔好咁爛口啦....

多野做梗係做野先...但エ餘都要relax吓, 揾人吹吓水
哈哈,我記得之前你叫硬漢,人如其名,好硬淨!
至於我成日爆粗,都冇計,粗人即係粗人,冇得扮野,但十五十六,吾爆粗吾舒服!
懇請大家踴躍捐輸四川地震同胞!福有悠歸,多謝你們!
Originally posted by alan123boy at 2008-5-23 01:10 AM:

哈哈,我記得之前你叫硬漢,人如其名,好硬淨!
至於我成日爆粗,都冇計,粗人即係粗人,冇得扮野,但十五十六,吾爆粗吾舒服!
見你d post, 你大情大聖得梨有理想, 小上梨係EF既損失
Originally posted by d228216 at 2008-5-23 01:15 AM:

見你d post, 你大情大聖得梨有理想, 小上梨係EF既損失
冇咩損失,小弟亦係普通人,冇咩理想,只係9up姐!
話時話硬漢兄你呢d先係EF既棟樑!冇左你,EF吾會咁興旺!
真心話,你係一個好版主and我既好朋友!
好勒,好多謝回覆這個post既好朋友!!!!
有時間真的要多上來!如我第一個post所說,人情味滿瀉既EF,我會記住每一個留言,多謝你們!!!!!!!!!!!!
有缘再見!
懇請大家踴躍捐輸四川地震同胞!福有悠歸,多謝你們!
alan 兄, 我同你應該未交流過, 因我上嚟呢度都好短時間.
希望你有時間可再上嚟, 等可以同你多d 交流.......吹吓水都得咖
anyway, take care and come visit if u have time
Originally posted by alan123boy at 2008-5-23 01:29 AM:

冇咩損失,小弟亦係普通人,冇咩理...

see you
雖然不認識你,但希望有機會再見到你,
記得有時間上來enfun 玩樂下
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 黎埋今晚,以後好小機會黎勒.......

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。