<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » EF有咩奸角你係印象好深???
返回列表 回復 發帖
Originally posted by a00b00 at 2008-5-26 03:24 AM:

3個板主 + 一個 admin
其實無乜問題XD

係頑童玩呢d野....

不過後果自負咁解lo ~~~

---------------------------------------------

個人 首推  e_e
Originally posted by wer at 2008-5-25 20:12:

e_e

前身為我愛章小蕙及甘國武
...
唔通甘生唔係奸角
EF小人物

BOYDWAN – 響度扮奸, 扮惡,  實則馴過綿羊

Appendix
Admin --  EF始創人, 私人泳池一定要2,500呎, 左輪要用2.5mm, Golf 杆用開2.5呎, 連個girl friend名字都要叫做Elaine Ng.  最幣係終情於Discuz! 2.5, 用左25年都未Upgrade,  雖然成功地將EF變成香港一哥地位, 但因學生哥日日掛住上EF, GPA冇人高過2.5!
資料未夠全面, 有待修改~

BOYDWAN – 真正cdr 一名, 無料又嘈嘈閉響度扮奸, 扮惡,  實則賤到仆街先啱

Admin --  EF始創人, 25歲, 家中排第25 (大家族嘛~),屋企建築面積25,000平方公頃, 寫字樓有25個, 私人泳池一定要2,500呎, 保鑣有25人, 左輪要用2.5mm, Golf 杆用開2.5呎, 打開25個洞, 連25個girl friend名字都指定要叫做Elaine Fung, 規定要25歲, 每餐飯一定要有25味餸, 食2.5碗飯, 返工時間係每日下午2:25到凌晨2:25, 鍾情於Discuz! 2.5, 用左25年都未Upgrade,  雖然成功地將EF變成香港一哥地位, 但因學生哥同綜援人士日日掛住上EF, GPA冇人高過2.5!
據聞有見及此, 立法會將於2025年2月5日就EF upgrade 問題作出動議, 屆時25名立法會議員將會就問題與政府及admin 訂下25年長遠發展目標~
好彩冇我份
Originally posted by gn00987333 at 2008-5-29 10:49 PM:
好彩冇我份
你想做奸角?  
Originally posted by gn00987333 at 2008-5-29 10:49 PM:
好彩冇我份
冇我地份係一種恥辱

雖不能留芳百世,但願能惡名昭彰
jen01二世
算唔算奸角
大家會隨時比佢攻擊

[ Last edited by terryng2 on 2008-7-9 at 09:30 PM ]
我洗板洗板洗板 ...
沒有我

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » EF有咩奸角你係印象好深???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。