<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 闖情關 ?? 易啦....(入黎學野啦)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 破軍不動 at 2008-6-26 10:37 PM:
jen01二世 講既野...
就足以證明...
...
破軍尋晚睇完今晚返黎做總結....................

的而且確﹐講嘅亦都係事實.
Originally posted by trista_cheong at 2008-6-27 01:52 AM:

我喺度﹐你有冇嘢想講?
有 !!!!

trista_cheong,如果你尋晚覺得我有性搔擾你嘅,
我只好說一聲...Sorry....

我唔知你心裡面點諗,
不過,我希望你可以明白,我個人係網上世界就係咁,諗到咩就講咩....
但我并唔係有心.....
只係希望去搞下事,帶下氣氛...嘻嘻哈哈一晚咁就算數....
只係希望娛人娛己....

如果尋晚嘅事為你帶黎不便及引起嘅麻煩,
我只好講多一聲對唔住....

請見諒.....

評分次數

Originally posted by jen01二世 at 2008-6-27 02:11 AM:

有 !!!!

trista_cheong,如果你...
唔緊要﹐我feel到你嘅誠懇﹐唔駛擔心啦﹐傻嘅.

我訓啦﹐早抖
Originally posted by trista_cheong at 2008-6-27 02:20 AM:

唔緊要﹐我feel到你嘅誠懇﹐唔駛擔心啦﹐傻嘅.

我訓啦﹐早抖
如果你覺得我性搔擾你,
我除左sorry之外都唔知可以講咩 ~~!!!!

但呢件事(照你同你男朋友嘅講法),
始終涉及香港法律....

所以希望你會慎重及認真去處理呢一件事.....
Originally posted by jen01二世 at 2008-6-27 02:28 AM:

如果你覺得我性搔擾你,
我除左so...
太好啦﹐你開始學識用"慎重"同"認真"呢啲terms 去考慮實際情況

我接受你嘅道歉﹐同時BOYD同我會好好考慮嘅﹐放心啦~
Originally posted by trista_cheong at 2008-6-27 02:39 AM:

太好啦﹐你開始學識用\"慎重\"同\"認真\"呢啲terms 去考慮實際情況

我接受你嘅道歉﹐同時BOYD同我會好好考慮嘅﹐放心啦~
事情如能完滿解決,那當然最好不過.....
Originally posted by jen01二世 at 27-6-2008 02:28:

如果你覺得我性搔擾你,
我除左so...
5年拍20幾次拖, 好叻
但另一方面, 咪即係散左20幾次拖

雄性動物見倒雌性動物只要pat pat大就會同佢交配
你依5年時間, 真係冇乜時間係冇拍拖
咁係你好易搵倒你鍾意o既人(周街都係), 定一話你只係想搵個人陪你? 因為你內心其實好空虛, 所以你需要身邊o既人黎充實你o既生活?

你話你每一次拍拖都係真心鍾意一個人, 但每一次都係以性結束, 咁又衍生倒幾個問題...
1. 你鍾意一個人, 同佢一齊, 你係想佢開心, 生活過得好d; 定一話你係想佢令你生活過得好d?

2. 會唔會係你做左d咩暗示, 令佢覺得要用性先可以同你繼續一齊? 唔係o既話, 就可能佢都係一個出黎玩o既人, 諗住拍下散拖(你之前話左你係想拍散拖, 唔好話唔係);
如果兩個都係出黎玩, 咁就冇乜所謂; 但如果人地係認真, 做完就散其實係好hurt

3. 如果你認為性就係終點, 咁你一早咪唔知段愛情仲有d咩俾倒你囉
拍拖其實係享受個過程, 基本上你同一個你鍾意o既人一齊, 你已經會好開心 (你唔係o既話, 咁你當初點解會同o個個人o係埋一齊?); 另外, 有點需要糾正, 性並唔係一段感情o既終於, 而係一段愛情o既轉捩點, 亦即係你認定對方係適合你, 可以同佢一齊

4. 真心鍾意一個人, 其實真係好難鍾意倒第2個; 如果你女友乜都冇做錯, 仍然係你之前鍾意o個個, 但你都鍾意第2個, 咁問題好明顯就係o係你身上
你話可以兩個都係同時鍾意, 睇得小寶多咩?
我鍾意A, 我愛B, 我想同C一生一世, 我日日都掛住D...
如果兩個人都有feel, 實有一個你鍾意多d, 又可能某d日子, 你會想同某個人一齊多d

仲有好多野可以同你分享/討論

評分次數

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 闖情關 ?? 易啦....(入黎學野啦)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。