<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家信唔信政改通過後曾任權仲會幫香港人爭取民主﹖
返回列表 回復 發帖
/ Y" d. S6 u  I5 X1 o( b
可能第時係某某大企業既"曾董事"......可能叫"曾倒屎"先岩........  Q) r6 K8 V9 n
HansChan 發表於 2010-6-24 08:18 PM
. K) \; L6 G( P! X( E

, c& s- V! \& N  t0 T虛名一個,極其量都只係掛名董事,
1 o/ @( m% d: C: X邊個夠膽比實權佢?見到佢做特首既智慧簡直一絕,
6 X1 M4 P! p* C$ Q我諗唔會有人咁蠢...拎自己間公司比佢較飛...3 l9 `2 U6 c$ B* l9 e( M, z
建設...曾狗絕無本事,
7 T4 a! }/ ]$ W! c' G但講到破壞.....佢應該受之無愧.....
( o1 i: L* C6 w; ]% V# O" y% c. `; C1 P" u! S
虛名一個,極其量都只係掛名董事,
0 M3 j! H6 e6 B  t3 X! b" h' E' t邊個夠膽比實權佢?見到佢做特首既智慧簡直一絕,5 h! A& V2 A9 n, {: ?
我諗唔會有人咁蠢...拎自己間公司比佢較飛...$ v2 E! L; W/ U+ n+ ^$ S
建設...曾狗絕無本事,0 X4 l# Z! E* f1 I
但講到破壞.....佢應該受之無愧..... ...; L" E; d4 k( s* |* Y, Z) T
費事高 發表於 2010-6-24 08:24 PM
2 [/ ]2 u) g0 N- w  _8 h& G
都唔可以甘講o架!!
# Z# C9 F- \+ i7 {有邊個有錢佬唔係狗人??
* r2 x) @) u+ C1 z* C+ J6 Q2 h唔狗邊搵到大錢呀??
天童哲學!!
"解釋一定要多,答人嘢要答非所問,最緊要係自我蒙蔽!!!"
0 D# }% S1 r. q! n0 P! n0 Z
6 `3 Q: B# v8 l2 c) N& h) _& F
虛名一個,極其量都只係掛名董事,' c. e2 I; Y& F; D$ c$ B" B
邊個夠膽比實權佢?見到佢做特首既智慧簡直一絕,
. `2 v! S7 W8 U* \我諗唔會有人咁蠢...拎自己間公司比佢較飛...# F9 }4 A' k, Z
建設...曾狗絕無本事,
2 B6 w) G9 X9 s0 L/ l但講到破壞.....佢應該受之無愧..... ...- V4 ?3 k" ~$ p' i  g* ?1 w6 U( [
費事高 發表於 2010-6-24 08:24 PM
9 n" l& y2 }) A
! k) o# S1 ]+ r$ C" S# ~
何俊仁原來係中 共地下黨員牙   
禾係 ........ ....... 電梯男
, ]# v( s! {. G4 L# w
都唔可以甘講o架!!5 x- y7 a: _. b8 H1 I  d% X- r
有邊個有錢佬唔係狗人??
2 {5 v( h' X) \* F唔狗邊搵到大錢呀??$ W5 j2 l: U  L3 K
HansChan 發表於 2010-6-24 08:27 PM
如果d有錢佬再話唔到事,佢地仲會唔會撐香港呢(中國話會消除所有功能組別),我想像到個情景但唔識講........
如果d有錢佬再話唔到事,佢地仲會唔會撐香港呢(中國話會消除所有功能組別),我想像到個情景但唔識講........
5 y% t: z) i& ?( g% f" C奉命 發表於 2010-6-25 08:27 AM
+ d) W: l& u% `( Z所以香港有大把人係邊'小'官商扣結,但又邊認同.....7 w& K  _* I; d. i
就係因為甘,哩會社會先越來貧者越貧,富者越富..! k  u9 \7 d  I4 W7 H) ~+ r
只是大多中產人士高唔到佢,低又未至於...見高既就'小',見低既就'事不關己'或好啲既就星期六買枝旗..7 Z' K7 E: N. C: P( P" G, r
始終係死局一個!!  B, s& x" C) U$ Y
政府响哩方面咪一直逃避囉!!
天童哲學!!
"解釋一定要多,答人嘢要答非所問,最緊要係自我蒙蔽!!!"
$ A( \! p' ~( r- f5 g2 A
所以香港有大把人係邊'小'官商扣結,但又邊認同.....0 C- x$ ^8 V9 t7 j$ Q0 W3 `
就係因為甘,哩會社會先越來貧者越貧,富者越富../ m/ f' ]5 z) D
只是大多中產人士高唔到佢,低又未至於...見高既就'小',見低既就'事不關己'或好啲既就星期六買枝旗..5 ?) g1 I3 d' Q
始終係死局 ...
. U+ ~; }/ |) O' UHansChan 發表於 2010-6-26 12:53 AM
好野一針見血
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家信唔信政改通過後曾任權仲會幫香港人爭取民主﹖

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。