<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 星期三晚圍堵立法會牙!!!!!
返回列表 回復 發帖
* L" E7 h* g/ I8 g8 ^/ L
嘩, 就算64係唔會再發生的, 咁係咪唔使追究?, ?; d& ]9 O! I% S; _2 w9 A
以閣下的邏輯, 現在的日本比侵華時的日本不知已文明多少倍, 中國人可唔可以肯定軍國主義唔再復辟?
1 V6 c& C( a9 c8 W) H( E中國人正面d又可唔可以以後都唔好再提「日本侵華事件」呢?# W& j6 j5 K8 c7 s0 v
我明白, 中 ...
. K0 Z, p3 U2 r/ U6 o打狗棒 發表於 2010-6-27 05:55 PM
6 a+ B- G. ?6 Z# `
唔講就冇o架o刺 ,何況講左,都會隨時轉軚,禮義廉同紅鴿黨就係最佳樣板
; ]1 i6 ^; T- K" n9 z
& G0 M$ @7 V$ \2 {% I0 q- a6 G7 n, b/ `) P# _  D9 x: x
咁又係呀 + i  ?$ a& w/ }1 a; t
香港人駛鬼要民主o羊?只要大家有工做,有錢賺,有錢途,有飯食就得
. G7 A/ U" O2 }5 C5 F0 m6 I! ?追求自由、公義、民主?又冇jetso,又唔可以當飯食
7 V7 P6 m8 [$ d7 Y
3 [  q* Y8 M8 Q8 P/ L我屋企隻Dolly都係咁講,有狗餅食,有狗屋住,已經好滿足,
/ O0 B" D/ x9 O) U4 j聽聽 ...4 y' z+ z# a0 E  V
infjlam 發表於 2010-6-27 06:02 PM
  A" U$ G& o" z! N" A2 ]
你隻Dolly咁識諗, 應該申請加入民建聯或民主黨; ( H" X' h3 r: c3 [" _8 m7 ?( T
又或者介紹俾同文網友奉命認識, 難得佢地咁志同道合, 分分鐘對埋襯家都未定?
1 f2 z( b) T( _你隻Dolly咁識諗, 應該申請加入民建聯或民主黨; 4 m, c3 Y0 O* d
打狗棒 發表於 2010-6-27 06:50 PM
1 D, A& o; Z" p% N- y1 E3 f  D1 D% u0 H% W0 Y
咁又唔得喎...- Q- v  L2 q6 y( S$ U3 E
我隻Dolly只係一隻好普通o既狗,入民建聯或民主黨,要好狗至夠資格
; p/ G1 b8 J% y! Y/ P我隻Dolly明顯唔夠班
! b. H/ s# V3 O* w& S
) {3 o8 m7 e" F6 H# }$ z
咁又唔得喎...8 n  i! H  `" ?, o0 q, E: U1 y" y
我隻Dolly只係一隻好普通o既狗,入民建聯或民主黨,要好狗至夠資格 / C! ^( @$ M! f( V) z
我隻Dolly明顯唔夠班% r( R$ v" |/ o& F) q: j
infjlam 發表於 2010-6-27 07:44 PM
/ M: M/ t5 V0 W# S$ u; I普通先好, 叻得滯容乜易功高震主? 劉少奇、彭德懷、林彪、胡耀邦、趙紫陽......等就係好例子;
% i2 }. q7 r. _5 w& h全中國有植晶片嘅有牌狗成7000幾萬, 連埋d嚮往人地晶片狗主義嘅五毛雜種不下幾億, 8 K. _5 K/ J' B3 u5 }
只要服從黨, 服從主人嘅意旨, 就係一隻好狗。
* J: y* b3 c/ n  f, \; e有何為證? 有詩為證: 「我是黨的一條狗, 天天守在大門口; 黨叫咬誰就咬誰, 叫咬幾口就幾口。」9 r/ u* P3 k! [3 E! z
所以你隻Dolly唔使灰心, 起碼本題都有同類兼同level, 有狗餅食就係全世界最好嘅「狗權」。
64# 打狗棒 " n- T6 y5 N1 z( O

- ^% a# W. d5 y$ o( k/ Z4 d8 D我係話,我隻Dolly太忠直,唔夠「狗」呀,果D政黨,係要非常非常之「狗」,至俾入呀
我都反對政改、不過我唔會去
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 星期三晚圍堵立法會牙!!!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。