<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歡迎自由神歸位,並祝生日快樂!
返回列表 回復 發帖
咪亂講野啦家姐~
& o9 x7 n0 _' G3 X* k自由神 發表於 2010-7-12 09:49 PM
哈哈!你真可愛!
哈哈!你真可愛!
& H3 P6 W( _) Wgoodnicelady 發表於 2010-7-12 09:52 PM
唔好咁啦!哈哈!

2 f! u& m- W! T5 l; c% m) b& e9 `" J6 L
生 日 快 樂   (遲左少少唔好意思呢。。)4 O+ }5 C3 _' ?5 f
: J4 ?3 l& B$ i  u$ }
心想事成,萬事如意。波膽亨通啦.................

評分次數

神兄 2 U* Y# \2 \2 i! l3 D

9 i- L  n$ X/ V; J- O( L3 W生 日 快 樂  呀! (遲左少少唔好意思呢。。)
* \& H4 z3 I, t( S
  f/ Q7 n& z7 t心想事成,萬事如意。波膽亨通啦................. 2 Z; K0 L! U7 F/ L$ G
vv1668vv 發表於 2010-7-15 12:37 AM
多謝
; m. ]& Y: X; O# a( H& \$ c2 |呢排靜左喎
多謝* B: b# h4 x1 ?
呢排靜左喎9 C7 G( c9 m% T8 N0 }! Q
自由神 發表於 2010-7-15 12:55 AM
  e  R7 |4 T/ I4 J+ L7 [1 f
* W9 s! G3 [& Y3 r2 }! j

) H$ u* E/ [9 I* q; T7 h4 B恭喜呀~~
. J2 N( [& w- y' K
  p' x- T+ S/ |: \系呀........近排忙 揾食 鴉嘛.....
: L- v( ]6 b8 J7 L$ V' D) O7 A3 J! l2 u3 X  L6 j1 K
有無患上 世界杯后遺症 呀 …??
翻来好啊,/ [" ]" A  _- T+ T
有时间都出来倾下咯
小資
+ a# I. T. F* l
5 g0 q0 m! p" k  i! w8 Z
/ ~2 x  ]: o! ]恭喜呀~~!
2 Q5 F' O+ D$ Q5 j  |7 K
; R6 G! T" ]$ [) L系呀........近排忙 揾食 鴉嘛.....
1 H. v" _- q, F7 [8 ^! p: O0 P
1 b6 ?5 U$ T" i0 S6 y有無患上 世界杯后遺症 呀 …??
( A" F- D7 u! p) Z0 m  y  \% k: a6 Hvv1668vv 發表於 2010-7-15 01:03 AM
恭喜 5 m5 u2 h" A4 h3 Y2 y- ?* ?/ G
搵食好呀!有得搵就有得食呀!~
# N3 G8 f) m  P1 l7 `# e
我無呀,睇波癮細左好多~
翻来好啊,% D5 J( L. y3 R! z8 l
有时间都出来倾下咯; J( i- y: @4 j  P
worldpee 發表於 2010-7-15 10:54 AM
出来倾下
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歡迎自由神歸位,並祝生日快樂!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。