<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 惡導遊,和八達通一姐邊個值得原諒多d﹖
返回列表 回復 發帖
5 O/ `" _% }/ |. a# h) |) u" x. V
, a: l& @# g. W, A
惡導遊、八達通一姐、包致金姪女、劉慧卿、goodnicelady邊個值得原諒多d﹖ 6 ~4 K  z# |0 e
d228216 發表於 2010-8-2 07:49 PM
乜攞埋我黎講呀﹖梗係最值得原諒係我啦!我都不是公眾人物!呀!錯!不是!我攞呢d野黎講是最不值得原諒…
莫理窮與富,相識就是緣!
泛泛友誼情,緣來就是朋!
乜攞埋我黎講呀﹖梗係最值得原諒係我啦!我都不是公眾人物!呀!錯!不是!我攞呢d野黎講是最不值得原諒…) X% x3 |1 b/ w/ [( {: ^
goodnicelady 發表於 2010-8-2 07:53 PM
冇錯又何來原諒 , 所以你最唔值得原諒
冇錯又何來原諒 , 所以你最唔值得原諒
3 a1 g) V9 B4 t( J# u* fd228216 發表於 2010-8-2 10:57 PM
/ H. S( C8 F) B# r9 t' M% \4 _3 s
咁都得﹖玩捉字失……
: T* f2 V0 p% ]
. A/ [& U% O' H; w9 K打差佬都只係罰8000蚊, 鬧吓人, 賣吓野 何罪之有???
0 N' K3 a) {- b% s  j5 Qd228216 發表於 2010-8-2 05:41 PM
% J; x* b! _$ J% U, b' f/ \: R2 k, y' J5 R  c& J5 |
如果, 比人打一巴有8千蚊.....& y/ T  ~5 U& C* O
咁我又想扮 _ 佬比人打下....4 Q8 j5 ~2 p7 t
8蚊我都肯
+ `% c* B+ [7 [5 J
咁都得﹖玩捉字失……
0 G3 N0 q3 W  m3 s2 pgoodnicelady 發表於 2010-8-2 11:54 PM
* e$ C2 T3 G. y5 f4 D; C0 v

0 d$ B: c) w3 @/ j9 e靚花姐,你會錯意啦,以我中云程度,水準咁高的我來看,
" g7 J2 P7 ~- X; sd佬應該係想講:係佢自己吾直得, 可能係童年陰影, 心理阻礙之類羅
7    6      5    4     3    2    1
如果加埋包致金侄女? 咁佢最值得原諒;
. O5 R  r; {7 ?3 p因為佢天生出來就係大法官的親戚, 佢天生就係特權份子, 佢都冇得揀, 或者佢都唔想呢?: z1 C6 H1 R, Q* P/ H
而且, 佢已經接受過法庭的審議, 判刑係點? 佢都唔知, 咁主審法官硬係唔使佢受靶, 咁佢又可以做到乜?
. q9 Q4 F' i& R, q所以, 佢最值得原諒!!!

評分次數

如果加埋包致金侄女? 咁佢最值得原諒;
0 L1 \, [  {: g5 |- v9 u' [& o因為佢天生出來就係大法官的親戚, 佢天生就係特權份子, 佢都冇得揀, 或者佢都唔想呢?+ r' `( c  Q1 z0 X% R
而且, 佢已經接受過法庭的審議, 判刑係點? 佢都唔知, 咁主審法官硬係唔使佢受靶, 咁佢又可 ...1 D( u3 O6 [5 c
打狗棒 發表於 2010-8-3 12:22 PM
: e* ^+ B5 ~3 T+ E4 ~* T$ A5 y

9 u9 ]% b; k/ }7 f1 l8 W4 X0 }. p" C咁你要小心, 你識果個係, 包皮甘 唔係 包致金
- P% t4 Q; ]1 B* N5 n7 _
# Q& Q9 h8 M: z; o0 N7 `% M2 J8 m4 M' B
咁你要小心, 你識果個係, 包皮甘 唔係 包致金: M4 ~6 d  H- b$ r! ^
d228216 發表於 2010-8-3 12:38 PM
/ j0 j: `' D5 l! q+ j' C金包皮先有用, 包皮甘把x.........
! g* p* D0 V* K0 I5 c8 v: ^6 g0 J* Q: U; D. o
靚花姐,你會錯意啦,以我中云程度,水準咁高的我來看,5 }9 C& y# n0 A1 N. e6 u
d佬應該係想講:係佢自己吾直得, 可能係童年陰影, 心理阻礙之類羅+ L- ~5 ^( w; Q5 B2 _( w/ c& o+ O
Triangel 發表於 2010-8-3 10:31 AM
妳窒佢地呀﹖笑死我…
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 惡導遊,和八達通一姐邊個值得原諒多d﹖

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。