<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » 吹水版2014to201907 » 熟女MV合集
返回列表 回復 發帖

熟女MV合集

CAL姐
http://www.bilibili.com/video/av9732620/
靜妃
http://www.bilibili.com/video/av3354123/
有無人鐘意睇架仔三級片(唔係AV)???
小弟唔係睇好多 , 但真係好正 ... 小弟最記得就是<愛的放題>同<私之男>
我覺得真係好正 , 唔係話因為D性愛場面 , 而係佢果講果種男女性關係
... 佢講到好多女性 , 好現實考慮下的決擇 , 一種對所謂愛情既殘酷 ,
而唔係一味美化 ...

<愛的放題>係就四男四女比錢去亂交派對 , 其他三對有咩含意 ,
小弟就應該睇唔明勒 , 但小弟最在意既係男女主角 :
女主角係打擺到好土既女大學生 , 男主角就係雙失青年 ,
仲要老母比佢買棉胎既錢 , 都拿左出來比亂交派對既錢 ... 係派對之後 ,
女主角話唔見左電話 , 個搞手隨手用男主角個手機 , CALL翻女主角果部出來
女子組走後 , 個搞手就要男主角DEL左女主角個電話 ... 但係女主角唔知

事實上 , 係亂交派對裡面搞左三輪 , 男女主角都係一對 , 其中一次有另一個男
想同女主角搞 , 男主角仲要(自以為)英雄救美 ...
後來女主角CALL翻男主角出來 , 男主角以為得米拉 ,
其實女主角係想叫佢DEL左自己個電話 , 仲話 : "我唸果晚既我唔係真正既我"
男主角就失望到喊咁話 " 唔會 ... 我知道果晚既我係真正既我"

其實按我理解 , 果晚既女主角都係真正既女主角 , 問題係佢唔願意牽扯入現實
... 佢話晒係個大學生 , 成績可能仲幾唔錯TIM , 佢有無可能因為鐘意扑野 ,
同你條癈柴拉上關係??? 如果你條癈柴玩死纏爛打 , 佢個人生咪八佳???

https://www.youtube.com/watch?v=-BKk4NWpzpE

<私之男>就是講一場火山災害後 , 男主角收養左得十碎既女主角 ... 幾年後 ,
佢地就開始發生肉體關係 , 後來佢地比幫佢地搞收養既大叔發現左 ,
迫女主角換收養家庭 , 女主角接受唔到 , 就踢裂冰塊(唔記得講 , 果度係北海道)
由得大叔企緊果塊冰飄出大海凍死

男主角知道後 , 就帶住女主角逃到東京 , 但就無在豐厚既漁民收入 ,
只可以渣的士 ... 但後來有當地警員查到來 , 男主角為左女主角殺左佢 ,
但自始佢就崩潰左 , HEA到不見天日 ... 女主角去到呢度 , 就覺得唔可以咁落去
就開始放棄男主角 , 另找男朋友 ... 去到結局 , 係男主角乞兒一樣 ,
去到高級餐廳 , 同女主角既未婚夫商量婚事 , 仲要幻想女主角好似細個果陣咁 ,
勾引佢扑野 ...

https://www.youtube.com/watch?v=ttuSRLhTBzM
小弟唔係睇好多 , 但真係好正 ... 小弟最記得就是同
我覺得真係好正 , 唔係話因為D性愛場面 , 而係佢果講果種男女性關係
... 佢講到好多女性 , 好現實考慮下的決擇 , 一種對所謂 ...
迦樓羅女王 發表於 2017-4-27 09:34 PM
用心回應
你真係四字真言ko四百字
元老用心回應元老自己
小弟唔係睇好多 , 但真係好正 ... 小弟最記得就是同
... 佢講到好多女性 , 好現實考慮下的決擇 , 一種對所謂 ...
迦樓羅女王 發表於 2017-4-27 09:34 PM
呢d情節真係好多性愛場面可以拍
呢d情節真係好多性愛場面可以拍
sarmsan 發表於 2017-4-28 12:44 PM
人地拍左拉 ... 我都比埋預告你睇
人地拍左拉 ... 我都比埋預告你睇
迦樓羅女王 發表於 2017-4-28 01:58 PM
唔方便睇
你真係四字真言ko四百字
sarmsan 發表於 2017-4-28 12:39 PM
三字經Ko四字真言
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » 吹水版2014to201907 » 熟女MV合集

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。