<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 今晚有趙詠瑤,160212 點評?
返回列表 回復 發帖
人妻

現年25歲D Cup人妻趙詠瑤(Kimi)參加ViuTV《美選D.n.A》後繼續留喺ViuTV做節目主持,人妻身份無礙發展,反而得到力捧,由o靚模躍升到做主持拍電影。Kimi曾大膽承認整容,現擁32D豐滿上圍配以嬌滴玲瓏身材,面對鏡頭即密集擺甫,十分嬌嗲,人妻魅力依然吸引。
Kimi主持ViuTV節目《晚吹—男人講嘢》同《Out畢豬仔團》,喺《晚吹》節目中,會和灘叔(鄒凱光)鬥嘴,要口才腦筋靈活,Kimi說:「我鬧交叻梗係叻,唔係點樣食住我身邊男人,大家人前人後,喺人前佢會就我,適當時我亦會小鳥依人。」Kimi認為婚後工作反而更順利,因為可以俾到更多安全感俾另一半,令對方安心,即使要同異性有親密演出都冇問題。
Kimi唔介意在圈中性感演出,並說:「聽聞電影《同囚》想添食,如果要我拍女版游學修露股、露背我都OK,主要睇意識,劇情需要又唔鹹濕就得啦!老公都係睇意識,如果亂俾人摸係唔值得,佢會好介意,但意識健康佢就話之你被強姦。」
稍後大家會睇到Kimi在冰川着上泳衣喺節目中出鏡,最初以為節目歐遊可以好暢快,後來為滿足拍檔要喺當地打工接受考驗。

姓名:趙詠瑤(Kimi)
年齡:25歲
三圍:32D、25、36

639 x 959 PIXEL下載

639 x 959 PIXEL下載

人妻

現年25歲D Cup人妻趙詠瑤(Kimi)參加ViuTV《美選D.n.A》後繼續留喺ViuTV做節目主持,人妻身份無礙發展,反而得到力捧,由o靚模躍升到做主持拍電影。Kimi曾大膽承認整容,現擁32D豐滿上圍配以嬌滴玲 ...
港燦男 發表於 2018-11-20 11:39 AM
... 點解大台D人妻 , 你地又唔J ???
... 點解大台D人妻 , 你地又唔J ???
迦樓羅女王 發表於 2018-11-21 06:01 AM
元老 J 名氣
講真 , 趙小姐質素既囡囡係中環 , 無10萬點都有8千 ... 你又點解要J 趙小姐???
講真 , 趙小姐質素既囡囡係中環 , 無10萬點都有8千 ... 你又點解要J 趙小姐???
迦樓羅女王 發表於 2018-11-21 12:00 PM
有樣有波有籮、嬌小玲瓏又夠嬌嗲,仲想點  
雖然人造人但可以一戰!對波真係唔錯~
?_nc_cat=103&_nc_ht=scontent.fhkg1-1.fna&oh=f6560d6bc207465c412f ...
無情Alex 發表於 2018-11-21 03:10 PM
嬌嗲最殺食   
?_nc_cat=103&_nc_ht=scontent.fhkg1-1.fna&oh=f6560d6bc207465c412f ...
無情Alex 發表於 2018-11-21 03:10 PM
呢位又咩水???
18# 迦樓羅女王 趙詠瑤囉-.-

趙詠瑤
18# 迦樓羅女王  趙詠瑤囉-.-

趙詠瑤
無情Alex 發表於 2018-11-21 03:57 PM
人妻瑤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 今晚有趙詠瑤,160212 點評?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。