<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » XX男 » 到底15歲美少女陳彥霖,係自殺定他殺,yahoo33 點評?
返回列表 回復 發帖
男男,之後嘅野係我個人推斷
況且亦可能涉及政治動機
有違版規嘅我唔想再講
我要打飛機
想提早去極樂世界
DQ男 發表於 2019-10-13 06:02 PM
B仔涼粉
我要打飛機
況且亦可能涉及政治動機
有違版規嘅我唔想再講
黑白熊 發表於 2019-10-13 06:05 PM
男男日日破壞版規
依單明他殺 ...陳彥霖一個游泳跳水健將 熱愛運動即是熱愛生命 我負責任地講 這樣的人 會百份之九十五或以上 遠離毒品 赤裸衣服被水沖走更加荒謬 尤其浸在海水屍體身上細菌舜束發酵 身體膨脹 只會將衣服繃得越緊 四肢很快疆硬 要將衣服脫下也困難 我算他穿寛濶衣服 內衣褲也不可能沒有 而且魔警報彥臨在那裏自殺便在那裏發現屍體 即是沒有被沖出大海 死潭死水 何來沖脫衣服 呢班冚家剷魔警 等天收..
依單明他殺 ...陳彥霖一個游泳跳水健將 熱愛運動即是熱愛生命 我負責任地講 這樣的人 會百份之九十五或以上 遠離毒品 赤裸衣服被水沖走更加荒謬 尤其浸在海水屍體身上細菌舜束發酵 身體膨脹 只會將衣服繃得 ...
胡生 發表於 2019-10-13 07:55 PM
一定要查過水落石出,還死者公道    
況且亦可能涉及政治動機
有違版規嘅我唔想再講
黑白熊 發表於 2019-10-13 06:05 PM
D專業人仕毀屍滅跡勁過黑社會多多聲
(YOUTUBE D100藍絲訪問入面講),
冇可能留底咁多破棧線索

呢單野真係除時比建制一野番本,

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
D專業人仕毀屍滅跡勁過黑社會多多聲
(YOUTUBE D100藍絲訪問入面講),
冇可能留底咁多破棧線索

呢單野真係除時比建制一野番本,

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽比黑白熊提左一提, 不時都聽到有人玩GAME輸左可以除晒落街行一圈, 聽到都唔信真係咁都得.
想知IG睇下, 黑白熊幫手
**** 本內容被作者隱藏 **** ...
HK2046630 發表於 2019-10-16 09:05 AM
反送中運動最大懸案,一定有冤情
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » XX男 » 到底15歲美少女陳彥霖,係自殺定他殺,yahoo33 點評?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。