<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » XX男 » 唔好話元老唔益你地 ... 呢件你地J 唔J 先??? ^.^
返回列表 回復 發帖
見過菲傭mouse低執野..低腰褲露底底
胡生 發表於 2020-1-27 04:30 PM
ED就睇大把拉
一手渣住頭髮  一手渣住個胸咁 , 比我奶到扭來扭去 ... ...
迦樓羅女王 發表於 2020-1-27 04:04 PM
依篇好入肉.睇到硬硬地..係咪想轉觀音坐蓮 肥妹雯似係處女
胡生 發表於 2020-1-27 04:28 PM
今日新鮮趕起 :

肥妹雯雙手按住我小腹 , 慢慢開始UN起黎 ... 肥妹仔有成40幾吋既豪華躉 ,
一下下搖住屁股 , 佢個窿又暖又濕又緊 , 真係忍唔住想頂上去 ,
但睇佢怕醜得一手掩住個嘴  一手按住我小腹咁 , 我就更加興奮勒 , 要好好訓練一下佢 :
"唔準偷懶剩係搖屁股 !!! 要好似D大媽蹲係度 , UN下UN咁就得架拉 ..."

肥妹聽我話咁蹲起雙腳 , 但UN左兩下就搖搖頭咁講 : "唔得呀 , 我蹲唔穩呀 ..."
"你傾前少少 , 雙手捉住我雙手咁就得架勒"
佢有D怕醜 , 但雙手都同我十指緊扣起黎 , 借力上下擺動屁股拉 ... 佢一下下撞落黎 ,
"集  集  集 ..." 咁響起 , 實在太舒服拉 , 我就偷偷將佢雙手按住心口 ,
調戲佢咁講 : "點呀 , 深哥既胸肌係咪好大呀???"

佢不禁低下頭  唔敢回答 , 我就索性用大JJ , 輕輕咁頂上去 , 繼續咁取笑佢 :
"做咩喎 , 我地E+都扑緊野 ... 唔係 , E+直情係你扑緊我拉 , 肥妹仲扮咩怕醜喎???!!!"
我一路講  一路加速咁往上頂 , 頂到佢忍唔住吞住口水  打晒冷震 ,
"唔好 ... 唔好 ..." 佢想阻止我 , 但屁股又唔捨得停落黎呢 ...
今日新鮮趕起 :

肥妹雯雙手按住我小腹 , 慢慢開始UN起黎 ... 肥妹仔有成40幾吋既豪華躉 ,
一下下搖住屁股 , 佢個窿又暖又濕又緊 , 真係忍唔住想頂上去 ,
但睇佢怕醜得一手掩住個嘴  一手按住我小腹咁 , 我就 ...
迦樓羅女王 發表於 2020-1-28 06:52 PM
https://www.youtube.com/watch?v=W02eqM0YOjc
湯洛雯減肥可以食雪糕
1.30近鏡比比..好白滑 4.26..單眼飛吻..我硬哂了
https://www.youtube.com/watch?v=W02eqM0YOjc
湯洛雯減肥可以食雪糕
1.30近鏡比比..好白滑 4.26..單眼飛吻..我硬哂了
胡生 發表於 2020-1-28 09:18 PM
還我肥湯  還我大波 ...
湯洛雯減肥可以食雪糕
胡生 發表於 2020-1-28 09:18 PM
好拉 , 終於來到大結局拉 !!!

我見肥妹己經咁舒服 , 雙手就渣到佢對大奶 , 一路搣住佢LIN路  一路命令佢 :
"肥妹大力D , 你好多水  插得我好舒服呀 ..." 佢己經比我搞到全身抖震  又唔敢違抗我 ,
只好 "呀呀呀 ..." 流住口水咁 , 繼續擺動住屁股  一下下撞落黎 ...
"嗯 ..." 佢突然停低  氣喘過不停 , 我就問佢 : "你個小淫娃 , 又高潮左呀???"

"唔係呀 ... 我對腳好酸 , 無晒力拉 ..." 哈哈哈 , 又係喎 , 肥妹第一次玩坐蓮 ,
又點會咁好腳力呢??? 我坐左起身 , 同佢四目交投咁問 :
"咁你想唔想舒服多一次???" 肥妹聽到就怕醜到側住頭  又緩緩點下頭 , 我馬上抱實左佢 ,
"集集集" 咁伸舌奶到佢耳窩 , 雙手捉住佢屁股 , 就用力將JJ頂入去拉 ;
肥妹亦抱住我 , 一對肥奶壓係我胸口 , "呀呀呀" 咁係耳邊叫住 , 我忍唔住越插越快 ...

"死肥妹 , 你個肥西真係好暖  好多水 , 我忍唔住要射拉 !!!"
"呀 ... 我姨媽岩岩先走 , 你射入黎拉" 我聽到莫名既感動 , 渣住佢頭髮  一口強吻上去
舌都伸到佢口中 , 我地一路糾纏  一路大力插佢 , 插到佢D西水流到一床都係 ...
"呀呀呀 ... 嗯" 佢比我插到受唔住 , 抱住我又打起冷震 , 我亦將精華灌入佢體內~~

等佢稍稍喘完氣 , 我就慢慢將佢放低  爬到佢面前 , 用沾滿精華既JJ  輕輕拍到佢面上 ,
淫賤咁講 : "肥妹 , 你整到我JJ污糟晒拉 , 仲唔快D奶乾淨佢 !!!"
只見肥妹有D羞恥 , 但依然聽我話咁 , 慢慢打開口  幫我吸乾淨JJ ...

爽完之後 , 我就攤係床上休息 , 肥妹開始穿回衣服 , 卻依依不捨咁不停望住我 ,
最後坐係床邊咁問 : "深哥 , 我地仲會唔會再 ..." 見到佢十月含春既樣  我就立即坐起身
一手渣落佢對大奶度 , 係耳邊講 : "咁快就唔捨得深哥條大JJ拿???
放心拉 , 深哥又點捨得唔玩你對肥奶同肥西喎" 我一講完 , 就奶落佢耳窩度 ,
佢尷尬咁震左一震 , 但又忍唔住咁偷笑呢~~
肥妹文E+正式完結勒 , 大家想我E+寫邊個???
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » XX男 » 唔好話元老唔益你地 ... 呢件你地J 唔J 先??? ^.^

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。