<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [5/06吹水加分題]其實大家既網名和頭像有冇特別意思架
返回列表 回復 發帖
我個名好容易認.好容易估& s; ^8 Y3 D# V7 [" c6 P* R) ^
2 C; Z- ]* x2 ^5 C, _/ g5 z8 q$ X: m% }
Honey <--自然係Honey啦~  唔洗解釋^^"
7 e3 z* j1 ~7 f+ VHaraJuku <--前台灣女友個英文名  所以用左呢個  解作 日本 原宿
* B5 j8 ]; ?" h1 x3 T9 M3 Y7 t+ A) C  X8 P4 I
唔記得講埋頭象tim~9 s/ p2 s$ E' g/ U
原因又係好簡單...! ^4 p; \. p2 d% z7 Y
階因Harajuku好鐘意Avril   搞到我又鐘意埋
) D- F: j! G! x  s9 ^咪用左Avril黎做頭象囉~
3 D* f, H/ h! Y! v7 H6 M/ z* n5 ?% _: _7 Q' R4 \1 q
[ Last edited by honeyharajuku on 2005-5-10 at 05:38 AM ]
   犯  O
       / _ O__,
   賤  LL  //  LL &
------------------------
個網名係 rym82, 四年前開始用4 s7 k& F9 I3 |$ ]1 F
查實 rym 唔係我個名, 係我個名既度抽 d 英文字出黎
- F  i5 f$ X  G9 ^  w因為我本身個名好多人用, 搞定申請野果陣成日同人撞名' Q' G$ E0 N! x- Q, t
所以揀個無人用, 又唔長, 又易記既
  I- R! O3 r% c( G咁岩以前教我書既鬼佬叫 Mr. Rymer, 可能因為咁, 偷左佢一半個名...哈...
; p0 |- f. y. C$ t1 x3 v9 z! o
) P8 B; X' T6 @" m9 S& U82 就係出生年份啦...呢個名都差唔多用哂o係其他地方
) z( f! L( u4 m, G& p) S所以如果o係其他地方見到呢個名
1 Q. G& {4 X+ u) z( I+ p九成九都係小弟黎) w6 k2 F, R! d* e) H" J4 _& X

: F7 }! K5 r9 c5 Z! V頭像就唔知貼乜好....有諗過貼將自己改左既自己相$ k# D  w. m  y" ?- H5 |& H
黑白既...黑到睇唔到咁濟....不過如果俾人解碼返
8 Z. c4 F& G: R8 ^/ G1 Z9 O咁就 @@, 所以都係遲d 先諗下用咩頭像
我網名+筆名都係用呢個 $ Y: c; f) v" w; d( S' g
RICOJOHNY, O4 j$ v; Q) [$ x4 c
無咩特別 通常d人用johnny,好易撞,所以我寫少個n囉
Originally posted by 月月鳥 at 2005-5-6 12:59 PM:
, O4 U7 T% C6 Z0 A0 y. ~7 Imy real name is 鵬
2 l# s7 [/ L& `, Aso my name in...
: ~. k$ j% J9 ]! o: m* H- z8 z- B* p! m* @+ a" S  }/ j
你唔係姓李掛
Originally posted by at 2005-5-14 01:08 PM:
2 Q( j1 H9 r4 r0 I3 I5 g- L! N+ ?; U7 ~4 Q; J2 o3 x7 t! ^- E4 R, F

1 R$ G8 l* f2 d/ e你唔係姓李掛
% V8 A3 X5 `8 T1 U/ h7 {% I李亞鵬
Originally posted by sfxc0000 at 2005-5-14 01:10 PM:9 [* Q) B. W# I3 H; G

# Y9 M$ @2 r) U4 W: Q  p, j李亞鵬
+ d% G5 b1 h  Z' {! |haha~叫亞鵬/單字一個鵬都好出名:cool:
/ y; d7 L1 B2 R4 l5 j+ O  N1 D7 r, c( V0 D; B4 A+ m: k4 B
講下個名..5 O4 y- ^) g$ V5 W$ ]9 T* Z
因為我捉棋唔按章法又很多時出奇制勝,用一個字係因為易記而我又懶...
  ?% g9 l6 x+ n% Z0 B, p" s頭像?bcos i love her
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [5/06吹水加分題]其實大家既網名和頭像有冇特別意思架

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。