<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 有冇女仔可以解答下小弟既煩惱? (其他人當然歡迎)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by vivienna at 2005-5-19 06:07 PM:

唔明﹐咩想太多呀﹖
我地成日諗尼度有無女仔之麻。。。
係囉!我地係度諗有冇女仔o者,妳就真係唔好想太多呀!自已開返個啦!
okok sorry, 我怕以後有人話呢個名又男又女甘炸~
Originally posted by kingkong007 at 2005-5-19 06:15 PM:
okok sorry, 我怕以後有人話呢個名又男又女甘炸~
實情我鐘意左你好耐架喇﹐就算你係男仔﹐我都唔理
Originally posted by vivienna at 2005-5-19 06:18 PM:

實情我鐘意左你好耐架喇﹐就算你係男仔﹐我都唔理
網上真係多人妖
Originally posted by escalation at 2005-5-18 02:04 PM:
事緣我學校新黎左一個幾吸引既女仔......
而家幻想你係個女仔, 突然坐巴士時有個同校但吾識既同學比張野你
裡面話想同你做朋友 (附email)
1) 你會有乜想法?
我就會好驚啦,因為太特然啦,又唔知你係乜人,一開始就話想同我做朋友,但係D手法又唔係死飛仔手法喎,好怪,怕係變態佬!!!!
2) 你會在email點樣回覆佢? (或者唔回?)
係我就唔覆,因怕係變態佬!!!!
3) 你會吾會覺得 "咩做朋友丫咁好聽, 擺明係溝女啦" ?
中!!但係你用D死飛仔手法仲好D喎,因為你會好擺明係溝女嘛,你咁“C文”但係又咁直!!!又D......
4) 大家有冇更好既方法提供?
首先你要有自信心先,
有時我地唔係要靚仔架,
明嗎......
Originally posted by Christy~呀華 at 2005-5-19 08:19 PM:

而家幻想你係個女仔, 突然坐巴士時...
THANK YOU 呀
你 D 意見好有用~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 有冇女仔可以解答下小弟既煩惱? (其他人當然歡迎)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。