<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有冇試過裸睡?[積極回應+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by leolyk at 2005-6-6 03:24 PM:! q# B+ X5 T; O" C: _4 Y
我未呀
" l" J- `7 s: m) U我覺得好woo糟
1 ~3 w  L- J7 c- y+ Q% |所以冇try 過$ O  g; X- w8 }7 A9 A! Y5 N
但係d人話好正下
2 x( ?( U6 o( [/ [好想試...
/ n: T/ v: n, q: @/ I8 \6 D+ P
我又係覺得好污糟,
; z. x/ V1 c/ n$ y0 a但係我條仔話好正喎!+ q7 B" S0 F" h2 g2 W9 H" P) O& `
不過都係唔想試!
Originally posted by Dr.anger at 2005-6-11 01:30 AM:
  c  w, F4 w/ {6 U- @4 U- `最正係沖完涼,身都唔抹...就咁上床訓覺
9 F9 H+ x; t9 J! o1 d$ u7 }小心風濕呀你!
Originally posted by Dr.anger at 2005-6-11 01:30 AM:
. {4 L, X3 i: G2 f3 C7 w最正係沖完涼,身都唔抹...就咁上床訓覺
4 u- k3 [' v# P# M/ e8 O5 P會唔會風濕架?我成日都唔抹身
Originally posted by at 2005-6-11 01:50 AM:6 J3 I: S* i( I% A( f

3 F2 S$ w9 a8 q9 q) A會唔會風濕架?我成日都唔抹身
1 y  N3 X0 p, D/ }6 k9 W會架!!
Originally posted by yuenlicheng at 2005-6-9 12:53 AM:
. j# H. ]7 T% |( r8 [  i9 \5 F成日都係...全屋得我一個同3個工人...
7 {+ O/ R5 ^; M0 e5 V
' u, m8 f+ f& b( e
5 G! @) _7 Q/ Z4 E' e
Are you Lee Ga Shing???
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
梗係有啦 ,
" J) Q; K5 G& f3 h成日唔著衫訓 ,
8 I1 _% y6 A2 X2 _9 ^  i我成日都 [條條fing] ,
1 l) R, h  F# [& F: S: `' D2 }6 j好 high ga ,
( {6 h  V* L- b% G  S/ \不過一夢遺就射到D床單被舖濕唒 .
Originally posted by 膠佬 at 2005-6-11 08:23 PM:+ P) g# R' W, P/ d$ x. n

6 U$ a2 B8 H- k8 _' }7 f不過一夢遺就射到D床單被舖濕唒 .
) @+ k! h; G, |

5 T; a6 {8 E& d5 }) y
' l" G- Z( e$ r5 f; C: N這個就繫我唔裸睡的最大理由,我總覺得好容易把被整邋遢!
我都試過下
. z" p1 _5 @! l7 ~$ w$ w; u7 [因為我當時細個發高燒
9 C2 l- e3 }/ m所以便除晒所有既3
4 s: }& o7 E0 W' i- X" ?我重記得好自在既感覺
Originally posted by Christy~呀華 at 2005-6-11 01:49 AM:1 s, j7 H( d! f7 M& Q

1 P8 I: I& }3 A+ a' h小心風濕呀你!
% u4 m7 M5 A" ^9 C" @仲試過連頭都唔抹添=.=...不過個feel真係好唔同
膠少陣當幫忙
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有冇試過裸睡?[積極回應+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。