<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 另一半移情別戀值得原諒嗎?
返回列表 回復 發帖
本來是一體,現分開番兩個,即她與我們已沒關係.不需關心她,不需理她.
Originally posted by Rika at 2005-6-9 18:40:

佢可能真係唔係一個好女朋友,第...
卡卡…佢俾得佢嘅第一次你即係佢都曾經好愛你,因為女仔嘅第一次唔係咁輕易俾人!仲要佢係日本人,咁靚,條件咁好…

我覺得佢都叫做曾經愛過…只不過經唔起時間同外面引誘…你亦都無謂嬲佢啦…(雖然我知講容易做難)!

其實有時女仔會好介意男仔去玩(i mean one night stand個種玩喇…我唔知你所謂去玩係乜意思,唔好嬲),因為覺得個男仔好似好隨便咁…

http://www.btzonebt.com/airways/viewthread.php?tid=172994&extra=page%3D1
Originally posted by jublio at 2005-6-9 11:46 PM:

卡卡…佢俾得佢嘅第一次你即係佢都曾經好愛你,因為女仔嘅第一次唔係咁輕易俾人!仲要佢係日本人,咁靚,條件咁好…

我覺得佢都叫做曾經愛過…只不過經唔起時間外面引誘…你亦都無謂嬲佢啦…(雖然我知講容易做難)!

其實有時女仔會好介意男仔去玩(i mean one night stand個種玩喇…我唔知你所謂去玩係乜意思,唔好嬲),因為覺得個男仔好似好隨便咁…
我都希望係,如果佢真係真心過我都無為諗太多,我一時亂諗,覺得佢係早有預謀

只能夠怪我唔夠好

我唔係 one night stand,我都唔知點解釋,只不過無拒絕其他主動搵我既女仔,佢怪我兩個月都唔等佢返黎,其實我點講都係藉口,點講都係我唔岩
Originally posted by Rika at 2005-6-10 00:38:

我都希望係,如果佢...
咁就唔可以怪晒佢喇…

http://www.btzonebt.com/airways/viewthread.php?tid=172994&extra=page%3D1
Originally posted by jublio at 2005-6-10 12:54 AM:

咁就唔可以怪晒佢喇…
無計,我預左散,佢開心就算喇,我唔諗咁多,等下個
我既故事已經告一段落
Originally posted by dg666 at 2005-6-9 03:00 PM:
我想問點先可以拿到分?我入了年幾,但一分都冇?可教我嗎?
唔係呀,你而家有5分~~

其實多d寫野,寫d野有意義既就有分架啦!
不過我仲唔係好知d分要黎做乜?
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
Originally posted by gundamman678 at 2005-6-10 11:48 AM:

唔係呀,你而家有5分~~

其實多d寫野,寫d野有意義既就有分架啦!
不過我仲唔係好知d分要黎做乜?
好開心呀!!! ~.~  我終於有分啦.
我入了會近2年啦,我之前個account(dg999)有幾十分的,但我忘記了password,所以全沒有了,要開個new account.

以前這裡好方便,現愈來愈多"板"要有分先可看或post投票等,好煩.
有些人copy當自己,有些人為了討好板主加分,唉...
女人是奇怪的生物.

我前女友說和我一起好開心又舒服,但後來感覺似好友,因為沒有了愛.

試問拍了6年,她性格又深沈有咩辦法?還要有最初那種愛的感覺嗎?

人是貪心的吧.得一想二,拍拖和另一半開心又唔夠,拍得耐又話悶,給你驚喜關心令你感動又唔知足,又不需要為錢煩惱,又給你自由唔管你,和你家人關係又好. 最後說唔愛就唔愛...

或者這就是身在福中不知福,當她要和我分手時,她媽咪也問她,你還想要甚麼,有一個人對你那麼好,這就是年少無知.

不過我已開始放得低,在這裡看見這麼多同病相憐的人,感覺這些事好普遍,自己不是孤獨一人.好想快點找到一個真心及思想成熟的女仔.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 另一半移情別戀值得原諒嗎?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。