<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 電腦區 » 請問各位yahoo個E-mail..........
返回列表 回復 發帖
Originally posted by gaye at 2005-7-5 06:36 PM:

其實怎樣彈反轉頭 ? 唔係好明
一開yahoo個E-mail.....
click入收件之後想看朋友寄來的mail
立刻彈到"bout:blank".....ok..gaye兄
gaye兄....如果唔要D廣告彈出來
有乜辨法??????pls
下 , yahoo mail 有廣告彈出來嗎 ? 我沒有啊
係咪隻 Gator 仲未清哂 ?

清理 Adware , Try try Ad-Aware SE
http://www.lavasoftusa.com/support/download/

[ Last edited by gaye on 2005-7-5 at 07:02 PM ]
要相信自己!!!
Originally posted by gaye at 2005-7-5 06:59 PM:
下 , yahoo mail 有廣告彈出來嗎 ? 我沒有啊
係咪隻 Gator 仲未清哂 ?
哈哈......sorry
這是part 2問題.......
Originally posted by michael~~ at 2005-7-5 07:00 PM:

哈哈......sorry
這是part 2問題.......
yahoo mail 問題真的不太清楚 , sor , 睇下其他高手有沒有辦法

至於 block pop up adv , 如果有做開 Windows update , SP2 既 IE 已可以 block 部分的了
又或者其他 plug-in, e.g. Google Bar , Yahoo Bar 都有類似 function
要相信自己!!!
Originally posted by gaye at 2005-7-5 07:05 PM:

yahoo mail 問題真的不太清楚 , s...
thx.....gaye兄
等我試一試.......
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 電腦區 » 請問各位yahoo個E-mail..........

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。