<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 曖昧
返回列表 回復 發帖
有試過係第2度問....
不過我呢個CD  ROM都係覺得EF問親切D"
咁我就鍾意左個女仔..咁我就主動地示左愛..
佢回應係受..不過第2日佢又好似變番無事..
(我估佢LUM LUM下覺得有D驚,因為我之前玩過第2D女仔,另外佢又怕牙媽)
咁就未一齊..不過就照有電話電腦傾計..
佢D  FD話我知佢係鍾意我...不過視我為好好好好好朋友..
咁佢之前又暗示過"超過了愛情  還不到愛情"咁添..

搞到我都唔知點..我又怕問佢會朋友都無得做喎..
你做乜玩女仔呀..
老弟!
六年前我既情況同你而家一樣(唯一唔同就係我冇好似你甘之前玩過其他女......同埋係佢同 我表白....我表明係受的.....但第二日就同你個case一樣.....佢好似冇咗回事甘!)
兩個多月後....有一日佢約我食飯......甘我遲到(冇心嗰隻....嗰時又唔係人人有手提電話)...我去度佢就喊緊了......佢話佢以為我唔出現喎.....之後就一齊咗了!
Originally posted by HansChan at 2005-11-30 10:35 PM:
老弟!
六年前我既情況同你而家一樣(...
果一刻好似好浪漫咁^^
吾明同個題目有咩關係^^"
不過,我覺得你應該繼續有所表示咯,吾係下下都要開哂聲既下話,既然你都知佢係對你有意思既,做多少少野lum下佢就係拉,黎緊聖旦又就到拉,lum女既好機會,吾好錯過(老實講,我覺得溝女成日只係用電話icq,係好笨架,呢幾樣野,用黎溝通就得,真係要溝女,落d本,約出黎行下街睇戲食飯仲實際拉)
Originally posted by at 2005-12-1 02:07 AM:
吾明同個題目有咩關係^^"
不過,...
我就極之唔同意你既講法喇!!
女真係大晒呀!!
講完, 受就受, 唔受就算好唔甘心,做男人都唔可以做契弟甘死蟻爛蟻!
因死唔信冇女過唔到活!!
Originally posted by HansChan at 2005-12-1 09:12 PM:

我就極之唔同意你既講法喇!!
女真係大晒呀!!
講完, 受就受, 唔受就算好唔甘心,做男人都唔可以做契弟甘死蟻爛蟻!
因死唔信冇女過唔到活!!
大哥....我講得有甘"曖昧"咩....我只係叫佢"做多少少野"去lum下個女仔,無叫過死"蟻"爛"蟻",我不嬲都吾主張甘做,吾信你得閒可以搵下我d reply,我叫過好多人吾好死纏爛打架拉

甘我講清楚少少我想表達d咩拉,我想同樓主講既係,既然知道個女仔係對自己有意思既,自己又愛佢,只差哥少少,就甘無左米好可惜.因為的而且確有d女仔,係面對哥一刻會顯得好猶豫不決,可能係驚,好似樓主既情況,更加可能係怕佢會玩自己,so...我只係覺得樓主佢應該係呢個路口度,做多少少野,推多一把,吾好等將來再後悔姐
Originally posted by at 2005-12-1 09:39 PM:

大哥....我講得有甘"曖昧&qu...
不用言重!!
大家處事同感受唔同嘛!!
我明你唔係走極端既意思了!!
但我係嗰隻"做多少少"都唔會既人!!
因我唔鍾意啲女仔覺得自己好"經貴"!!!!!!
Originally posted by HansChan at 2005-12-2 12:08 AM:

不用言重!!
大家處事同感受唔同嘛!...
嗯,或者拉,不過凡事都向好哥邊睇嘛,或者你曾幾何時遇過d真係好吾好既女仔,甘吾代表所有女仔都係甘wo
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 曖昧

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。