<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ∵熱情的雌狼-羅馬∴(羅馬球迷請進)
返回列表 回復 發帖
羅馬對布魯日出賽名單:
      ALVAREZ      阿爾華斯
  AMANTINO      阿曼天奴
  AQUILANI      阿基蘭尼
  BOVO       保禾
  CHIVU       捷禾         
  CUFRE       古菲
  CURCI       古斯
  DACOURT      達葛治
  DE ROSSI      迪羅斯
  DONI        當尼
  KHARJA       卡夏查
  KUFFOUR       古科
  MEXES       美錫斯
  MONTELLA     蒙迪拿
  PANUCCI      彭路基
  PERROTTA     派洛達  
  TADDEI        泰迪
  TOMMASI       湯馬斯

如果羅馬晉級下一輪,對手將是史特加和米度士堡的勝方。

[ Last edited by Kian76 on 2006-2-16 at 12:35 AM ]
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-2-15 04:19 PM:
今場迎戰布魯日(作客),之後周日會是...
哈,諗得好好,我有時都係咁諗,但通常唔會出現咁既情況
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-2-16 12:33 AM:
羅馬對布魯日出賽名單:
      ALVAR...
希望贏到啦
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-2-16 12:42 AM:

哈,諗得好好,我有時都係咁諗,但通常唔會出現咁既情況
我堅信呢個會係事實。哈哈哈!
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-2-16 12:42 AM:

希望贏到啦
我都好想今場大炒布魯日可以全力應付聯賽。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-2-16 12:47 AM:

我都好想今場大炒布魯日可以全力應付聯賽。
一於咁話
摺吧啦
羅馬領先緊一球~
0-1 Vanaudenaerde 44' 烏龍

紅牌 De Rossi 27
摺吧啦
比布魯日追返一球,樸迪路
摺吧啦
柏路達74分鐘入波,搞掂布魯日,贏2-1
摺吧啦
Originally posted by wer at 2006-2-15 10:00 PM:

點可以同時支持兩支球隊
為何不可?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ∵熱情的雌狼-羅馬∴(羅馬球迷請進)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。